Ga naar de hoofdinhoud
NL
test test

Blog

Glasbreuk: hoe kan AXA Sofie helpen?

Top

Glasbreuk: hoe kan AXA Sofie helpen?

Sofie gaat enorm graag shoppen. Tot grote ergernis van haar vriend kan zij uren doorbrengen in de winkelstraten en verliefd worden op alles wat haar pad kruist. Het is dan ook een heel gepuzzel om na het shoppen alle winkeltassen netjes in de koffer van de auto weg te steken. Maar deze keer heeft Sofie een beetje overdreven en als ze haar overvolle kofferbak wil sluiten, slaat ze de achterruit kapot. Gelukkig heeft AXA een verzekering op maat uitgewerkt voor Sofie. Ontdek welke formule ze gekozen heeft om glasbreuk te verzekeren.

Welke glasbreukverzekering is er voor Sofie?

De verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid auto van Sofie dekt niet de glasbreuk aan haar auto. Daarom heeft ze voor een aanvullende dekking gekozen: de omniumverzekering. Bij AXA had ze de keuze uit 2 verschillende formules:

Deze formules dekken, onder andere, glasbreuk! Sofie hoeft niet in paniek te slaan: haar kleine tegenslag zal gauw vergeten zijn. En als Sofie geen eigen risico wil betalen, kan ze altijd kiezen voor onze derde formule: de omnium XL. Voordeel? De omnium XL dekt extra glaspartijen van haar auto zoals koplampen en achteruitkijkspiegels. Als we Sofie nu maar niet op ideeën hebben gebracht!

En om haar glasbreuk te herstellen?

Dankzij onze partners is er een snelle en gemakkelijke procedurevoor Sofie. Zodra ze een sterretje in haar voorruit opmerkt, kan ze een afspraak maken bij Carglass of Touring Glass, die haar een efficiënte service zullen bieden. Bovendien zorgen zij ook voor het hele administratieve gedeelte. Zo stuurt de hersteller ons bijvoorbeeld rechtstreeks de factuur en hoeft Sofie dus niks uit haar eigen zak te betalen.

Maximaal gepersonaliseerd

Waarom heeft Sofie voor AXA gekozen? Omdat ze samen met haar makelaar haar verzekeringsformule zo goed mogelijk heeft kunnen afstemmen op haar budget en behoeften.. Wil je, net als Sofie, profiteren van een autoverzekering op maat?

Op zoek naar een autoverzekering?

De Autoverzekering van AXA? Die houdt rekening met jouw wensen.

ONTDEK ONZE FORMULES

DEEL DIT ARTIKEL