NL

AXA Business support 

In het kader van de huidige gezondheidscrisis biedt AXA een reeks diensten aan om u te helpen antwoorden te vinden op uw noden:

 • subsidies aanvragen?
 • juridisch advies krijgen?
 • mijn digitale marketing optimaliseren?
 • psychologische steun verkrijgen?

Een reeks initiatieven om u te helpen

In deze moeilijke tijden staat AXA meer dan ooit klaar om haar klanten te steunen dewelke hun zaken sterk getroffen worden door de gezondheidscrisis. Omdat hun herstel ons nauw aan het hart ligt, stellen wij vier diensten ter beschikking van onze zelfstandige klanten en kleine ondernemingen die het hardst getroffen zijn.

Vier diensten tot uw beschikking

Met deze diensten hopen we antwoorden te geven op veelgestelde vragen op verschillende gebieden die door de gezondheidscrisis worden beïnvloed, zoals uw financiële en juridische situatie, uw digitale strategie en uw mentale welzijn.

Hulp en advies krijgen over het ontvangen van subsidies

Subsiconseils en haar partners zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanvragen van subsidies. Zij helpen u niet alleen om te bepalen welke subsidies en premies u kan aanvragen, maar ook om alle nodige documenten in te vullen.

Er zijn veel premies en het is niet altijd gemakkelijk om de weg te vinden. Wist u dat u een bonus kan krijgen voor het maken van een website of e-commerce, het werken aan uw SEO, het opzetten van nieuwe managementtools of het opleiden van uzelf of uw personeel? Subsiconseils en haar partners verbinden zich ertoe u te adviseren en uw dossier van A tot Z op te volgen. U hoeft niets te betalen totdat de aangevraagde subsidies zijn toegekend. Als AXA-klant geniet u bovendien van een korting op de commissie die u op de toegekende subsidies moet betalen.

AXA VOORDEEL

Korting op de commissie van Subsiconseils en partners.

Hoe kan u daarvan profiteren?

Stuur ons een mail indien u meer informatie wenst over deze dienst en wat de verschillende partners u kunnen bieden of contacteer onze partners direct via de volgende contactpunten, afhankelijk van uw regio van vestiging, met vermelding van uw naam en ondernemingsnummer en de wijze waarop u wenst gecontacteerd te worden.

Stuur ons een e-mail

Brussel: alain.boribon@subsiconseils.be - www.subsiconseils.be
Vlaanderen: karine@a-chief.be - www.a-chief.be
Federaal/Innovatie: vsaerens@leyton.com - leyton.com/be

Meer informatie over onze partner, Subsiconseils.

Krijg antwoord op uw juridische vragen

Heeft de huidige situatie nieuwe juridische problemen in uw onderneming doen ontstaan? My Legal Expert biedt u een gratis telefonisch gesprek van 20 minuten.

My Legal Expert is een dienst die bestaat uit juridische deskundigen. Met een paar muisklikken kan u een telefoongesprek met een van hen regelen, vragen waarop u een antwoord wilt en eventuele bijbehorende documenten van tevoren opsturen. De deskundige kan dan onderzoek doen en terugkomen met precieze antwoorden en oplossingen op maat voor u en uw bedrijf. Na afloop van het telefonisch interview wordt u ook een verslag per e-mail toegezonden.

AXA VOORDEEL

Gratis gesprek van 20 minuten met een juridisch deskundige.

Hoe kan u daarvan profiteren?

Stuur ons een e-mail met uw naam en ondernemingsnummer om uw voucher te ontvangen en gebruik deze vervolgens op de site van My Legal Expert wanneer u uw ‘premium’ gesprek boekt.

Stuur ons een e-mail

Meer over onze partner, My Legal Expert.

Start of verbeter uw webshop en online zichtbaarheid 

Restauranteigenaar, u wilt uw eigen afhaalplatform lanceren? U wilt uw fysieke en virtuele winkel combineren om uw omzet te verhogen? Ontdek hoe u dit moet doen dankzij de gidsen en handleidingen die tot uw beschikking staan.

 1. Starten of verbeteren van uw online winkel

 2. Wilt u uw online winkel of uw eigen afhaalplatform lanceren of verbeteren? Zelfstandig of ZKO, bent u op zoek naar manieren om uw zichtbaarheid en bekendheid online te vergroten? Ontdek hoe u dit moet doen en hoe u online zichtbaar kan zijn met het advies van deskundigen op dit gebied.

  AXA VOORDEEL

  Een gedetailleerde gids over hoe u uw online winkel kan lanceren of verbeteren.

  Hoe kan u daarvan profiteren?

  Download hier onze gids:

 3. Verhoog uw online zichtbaarheid via Google-tools

 4. Een goede zichtbaarheid op zoekmachines is een uitdaging voor de zeer kleine ondernemingen. Ontdek hoe u uw zichtbaarheid kan verbeteren met behulp van Google-tools met deskundig advies.

  AXA VOORDEEL

  Een gedetailleerde gids over hoe u uw online zichtbaarheid kan vergroten - 1

  Hoe kan u daarvan profiteren?

  Download onze handleiding en video tutorial hier :

   
 5. Vergroot uw online zichtbaarheid op Facebook en Instagram

 6. Het verwerven van erkenning en het opbouwen van klantenbinding is een langetermijnproces. Ontdek hoe u uw zichtbaarheid op Facebook en Instagram kan verbeteren met advies van experts op dit gebied.

  AXA VOORDEEL

  Een gedetailleerde gids over hoe u uw online zichtbaarheid kan vergroten - 2

  Hoe kan u daarvan profiteren?

  Download onze handleiding en video tutorial hier :

   
 7. Vergroting van de online zichtbaarheid op Youtube en partnersites

 8. Zoekmachines en sociale netwerken zijn niet de enige middelen die worden gebruikt om jezelf bekend te maken. Ontdek hoe u uw zichtbaarheid op Youtube en partnersites kan verbeteren met advies van experts op dit gebied.

  AXA VOORDEEL

  Een gedetailleerde gids over hoe u uw online zichtbaarheid kan vergroten - 3

  Hoe kan u daarvan profiteren?

  Download onze handleiding en video tutorial hier :

   
 9. Test uw kennis!

 10. U hebt al onze tutorials gevolgd en alle de handleidingen gelezen? Test uw nieuwe kennis met onze quiz!

  Meer informatie over onze partner, blue2purple.

Bescherm uw geestelijk welzijn

Heeft de sanitaire crisis een impact op u persoonlijk of beroepsmatig en wilt u de balans opmaken van uw moreel en welzijnsniveau? Doctors Online by AXA biedt u een online consultatie aan met een psycholoog.

De talrijke voorschriften die sedert de komst van Covid-19 in België zijn ingevoerd, hebben het moreel van onze bevolking op de proef gesteld. Dankzij onze dienst ‘Doctors Online by AXA’ kan u een beroep doen op een psycholoog voor een gratis consultatie op afstand en uw moreel en uw gevoelens over de huidige situatie bespreken.

AXA VOORDEEL

Een gratis online consultatie met een psycholoog.

Hoe kan ik er voordeel uit halen?

Om tussen 9u en 18u 7/7 een afspraak te maken met een psycholoog, bel het nummer 02 550 49 41. U ontvangt een bevestiging van uw afspraak via sms of e-mail met uw persoonlijke toegangscode en de link naar het platform ‘Doctors Online by AXA’. Op het moment van de afspraak gaat u naar de digital wachtkamer, waar de psycholoog u zal verwelkomen en de videoconferentie van start gaat.

Meer info over Doctors Online by AXA.

Deze actie is geldig van 01/03/2021 tot en met 31/05/2021. De diensten worden enkel aangeboden aan zelfstandige en KMO-klanten van AXA tot het einde van de actie. Met ‘KMO’ bedoelen we elke onderneming die ingeschreven is bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en die maximum 50 personen tewerkstelt, met inbegrip van de bestuurder van de onderneming.

Uw mening telt!

Hebt u gebruik gemaakt van een of meer van onze diensten? Aarzel niet om uw ervaring met ons te delen. Dit zal ons helpen om te blijven verbeteren.

Stuur ons een e-mail

AXA Belgium verwerkt uw feedback om onze diensten te verbeteren. Uw e-mailadres zal alleen worden gebruikt om te reageren op uw klantervaring en zal worden verwijderd zodra uw feedback is verwerkt.

Klik hier als u wilt weten wat uw recht op privacy is en hoe u dat kan uitoefenen.

Brocom