Onze promoties

Bescherm uw voertuig zoals het hoort 

Buitengewoon jaar, buitengewone promoties:
om u vooruit te helpen, hebt u  keuze uit deze drie mooie promoties:

Wilt u uw recent of tweedehandsvoertuig beschermen?
- 20%(1)
op uw Mini-Omnium
+ Bonus 1
Uw voertuig is uitgerust met minstens vier oorspronkelijk geplaatste rijhulpsystemen die AXA in aanmerking neemt?
- 10%(1)
op uw BA + Omnium
Is uw voertuig 100% elektrisch of hybride?
- 20%(1)(2)
op uw BA + Omnium
+ Bonus 2

(1) Aanbod onder voorwaarden, geldig van 14/12/2020 tot en met 30/06/2021, voor elke nieuwe zaak of wijziging van voertuig in een reeds bestaand contract bij het afsluiten van de dekking Mini-Omnium of Omnium. Het voertuig kan voor privé- of professioneel gebruik zijn en de in het contract aangewezen hoofdbestuurder moet minstens 25 jaar oud zijn. De korting is geldig tot de volgende belangrijke wijziging van het contract (wijziging van voertuig, verzekeringnemer of hoofdbestuurder) en eindigt automatisch bij schrapping van de door dit voordeel betrokken dekking(en).
(2) Voor elektrische/hybride voertuigen kan de korting op de BA + Omnium van 20% (elektrische/hybride voertuigen) niet worden gecombineerd met de korting van 10% voor rijhulpsystemen. Hybride voertuigen moeten voldoen aan de WLTP-norm (CO2-uitstoot: max. 95 g CO2 /km).

Bonus 1 : bijstand

Bij pech in België (en 30 km buiten de grenzen) bieden wij u pechverhelping of sleping naar de garage van uw keuze + terugkeer naar huis of voortzetting van het traject voor u en uw passagiers. Deze bonus wordt tijdens de volledige looptijd van uw contract slechts één keer aangeboden.

Gratis pechverhelping of slepen van uw voertuig naar de garage van uw keuze in België, bij pech in België of binnen een straal van 30 km buiten onze grenzen. Alsook de terugkeer naar de verblijfplaats of de voortzetting van de reis van de niet-gewonde passagiers naar de eindbestemming. Deze pech in België kan te wijten zijn aan een mechanische, elektrische of elektronische fout van het verzekerde voertuig, een lekke band of klapband, aan een brandstoftekort of als - in het geval van een elektrische wagen - de batterij leeg is, aan het feit dat u verkeerde brandstof tankte (inclusief de fout bij het tanken van AdBlue in de dieseltank, als de tanks voor diesel en AdBlue zich naast elkaar bevinden).

Bonus 2 : specifieke dekkingen aangeboden voor elektrische/hybride voertuigen

Indien u kiest voor Omni-Assistance en/of Rechtsbijstand (Formule Fix of Full) bieden wij u dekkingen op maat voor uw elektrische/hybride voertuig.

Omni-Assistance

  • We sturen een elektricien bij u langs als er problemen zijn met de laadpaal. Max. 2 tegemoetkomingen/jaar (tot € 200 elk)

Rechtsbijstand

  • Conflicten met betrekking tot de plaatsing of herstelling van de laadpaal (Formule Fix)
  • Verdediging van uw belangen bij een geschil met betrekking tot de elektrische motor, de hybride motor (elektrisch of thermisch) of de batterij van het voertuig (Formule Fix)
  • Bijstand bij schending van de bescherming van persoonsgegevens in het kader van het gebruik van de elektronische uitrusting van het voertuig (Formule Fix/Full)

Veiligheid van de bestuurder

Of u nu achter het stuur van uw wagen, bestelwagen of motor zit, het is belangrijk om ook uzelf te verzekeren. Daarom bieden wij u:

- 20%(3)
op de optie Veiligheid van de bestuurder

(3) Aanbod onder voorwaarden, geldig van 14/12/2020 tot en met 30/06/2021, voor elke nieuwe zaak of wijziging van voertuig in een reeds bestaand contract bij het afsluiten van de dekking Veiligheid van de bestuurder. Het voertuig kan voor privé- of professioneel gebruik zijn en de in het contract aangewezen hoofdbestuurder moet minstens 25 jaar oud zijn. De korting is geldig tot de volgende belangrijke wijziging van het contract (wijziging van voertuig, verzekeringnemer of hoofdbestuurder) en eindigt automatisch bij schrapping van de dekking Veiligheid van de bestuurder.

Car Travel XL

Omdat u een optimale bijstand en een gewaarborgde mobiliteit in het buitenland verdient, bieden we u gedurende 1 jaar de optie Car Travel XL. Ga vooruit, wij zorgen voor de rest.

De optie
Car Travel XL
aangeboden gedurende 1 jaar!(4)

(4) Aanbod onder voorwaarden, geldig van 14/12/2020 tot en met 30/06/2021, voor elke nieuwe zaak of wijziging van voertuig in een reeds bestaand contract bij het afsluiten van de dekking Omni-Assistance (of Wegenhulp). Het voertuig kan voor privé- of professioneel gebruik zijn en de in het contract aangewezen hoofdbestuurder moet minstens 25 jaar oud zijn. Dit voordeel is 12 maanden geldig: het gaat in op de aanvangsdatum van de dekking Omni-Assistance (of Wegenhulp) en eindigt automatisch na afloop van die 12 maanden of bij een belangrijke wijziging van het gedekte risico (wijziging van voertuig, verzekeringnemer of hoofdbestuurder) of bij schrapping van de dekking Omni-Assistance (of Wegenhulp).

Brocom