NL

Geniet van onze nieuwigheden voor Starters!

Staat u op het punt om uw eigen activiteit op te starten? Is uw onderneming minder dan twee jaar oud? Onderschrijf een of meer verzekeringen van de Talensia-package en geniet van onze extra diensten!

Start u uw eigen zaak op?

Vertrouw AXA, kies voor onze Talensia-verzekeringspackage en geniet van onze extra diensten voor Starters*!

Eén speciaal aanbod en drie extra diensten

Special aanbod**

Ontvang automatisch een korting van 20% op de premie van een ongevallenverzekering voor bedrijfsleiders die u als Starter* hebt onderschreven.

Meer info over de verzekering patroon

Doctors Online

U kan gratis gebruikmaken van onze onlinedienst voor medische consultatie en psychologische bijstand, ‘Doctors Online by AXA’, zelfs als u geen hospitalisatieverzekering hebt. Met het platform kunnen zowel u, uw gezin als uw medewerkers via videoconferentie een arts of een psycholoog raadplegen. Voor een afspraak, bel het nummer 02 642 45 00.

Ontdek Doctors online

My Money Back

Dienst geleverd via Legal Village

Voor elke aanvraag om onbetaalde facturen via Unpaid te innen, hebt u recht op een voorkeurstarief. Deze onbetaalde en onbetwiste facturen moeten minder dan 1 jaar oud zijn op het ogenblik van het indienen ervan in de tool Unpaid.

Meer info over unpaid

My Legal Expert

Dienst geleverd via Legal Village

Hebt u juridisch advies nodig? Wanneer u contact opneemt met My Legal Expert, de nieuwe dienst die door juridische experten wordt aangeboden, krijgt u een volledig gratis eerste telefoongesprek van 20 minuten.

Meer info over my legal expert

Hoe kan u van deze bijkomende diensten genieten?

Heel eenvoudig!

Dankzij uw ondernemingsnummer kan u zich snel identificeren en geniet u van de hierboven vermelde diensten.

* Met ‘Starter’ bedoelen we elke onderneming die sinds minder dan 2 jaar ingeschreven is bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en die maximum 10 personen tewerkstelt, met inbegrip van de bestuurder van de onderneming.

** Commerciële actie geldig van 19/10/2020 tot 01/06/2021. Bij onderschrijving van een verzekering Patroon als Starter*, geniet de verzekeringnemer van een premiekorting van 20% op basis van het geldende tarief. Elke wijziging van de verzekeringsovereenkomst waaruit een aanpassing van de premievoet volgt, leidt van rechtswege tot het einde van de korting en de berekening van de nieuwe premie op basis van de op dat moment geldende tarief en toepassingsvoorwaarden.

Het onderschrijven van een of meer Talensia-verzekeringen als Starter* geeft toegang tot de bovengenoemde diensten. De rol van AXA Belgium beperkt zich tot het verzekeren van voordelige voorwaarden voor de producten en/of diensten van deze leveranciers, die volledig verantwoordelijk blijven voor de kwaliteit van de aangeboden producten en/of diensten. AXA Belgium behoudt zich het recht voor om het aanbod van voordelen/partners aan te passen.

Uw makelaar staat altijd aan uw zijde 

Uw makelaar staat altijd aan uw zijde

  • Met vrijblijvend en persoonlijk advies
  • Het geven van een offerte
  • Hulp bij schade
  • Ook bij u in de buurt
Vind uw makelaar

Niet helemaal tevreden?

Samen op zoek naar een oplossing

NEEM CONTACT OP

Heb je een klacht, vul dan het contactformulier van onze afdeling Customer Protection in. Je krijgt dan onmiddellijk een ontvangstbevestiging met het referentienummer van je klacht. En de naam van onze collega die, in alle neutraliteit, voor jouw dossier zorgt.

Vul het klachtformulier in

Of stuur een brief naar Customer Protection - t.a.v. Wouter Panneel (met de vermelding ‘persoonlijk en vertrouwelijk’) - Troonplein 1 – 1000 Brussel.


Gaat u niet akkoord met de door ons voorgestelde oplossing?
Dan kan u terecht bij de Ombudsman van de verzekeringen, de Meeûsplantsoen 35 te 1000 Brussel of op www.ombudsman.as

Brocom