Ga naar de hoofdinhoud

Profiteer nu van onze uitzonderlijke promoties

Beschikbaar tot en met 31 oktober 2021

 • (1)

  -15%

  Korting op de verplichte BA-verzekering

  Om het even welke formule je kiest, enkel een BA of BA + (Mini-)Omnium (24+), je geniet gedurende 1 jaar van een korting van 15% op je dekking Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA)(1).

(1)

Aanbod onder voorwaarden, geldig van 16/08/2021 tot en met 31/10/2021, voor elke nieuwe zaak of wijziging van voertuig in een reeds bestaand contract bij het afsluiten van de dekking BA (Burgerlijke Aansprakelijkheid). Het voertuig kan voor privé- of professioneel gebruik zijn en de in het contract aangewezen hoofdbestuurder moet minstens 25 jaar oud zijn. Deze korting is 12 maanden geldig vanaf de aanvangsdatum van de waarborg BA. Dit eindigt echter, tijdens deze 12 maanden, automatisch bij een belangrijke wijziging in het contract (verandering van voertuig, van verzekeringsnemer of van hoofdbestuurder).

 • (2)

  -20%

  Korting op je Mini-Omnium, Mini-Omnium 24+ of Omnium 24+

  Kies je voor een van deze formules (waarbij onze 24+ op maat van je tweedehandswagen is), geniet je van een korting van 20% op je Mini-Omnium, Mini-Omnium 24+ of Omnium 24+, tijdens de hele looptijd van het contract.

+ Bonus : 

Bij pech in België (en 30 km buiten de grenzen) bieden wij je pechverhelping of sleping naar de garage van jouw keuze + terugkeer naar huis of voortzetting van het traject voor jou en je niet-gewonde passagiers. Deze bonus wordt tijdens de volledige looptijd van je contract slechts één keer aangeboden.

Deze pech in België kan te wijten zijn aan een mechanische, elektrische of elektronische fout van het verzekerde voertuig, een lekke band of klapband, aan een brandstoftekort of als - in het geval van een elektrische wagen - de batterij leeg is, aan het feit dat je verkeerde brandstof tankte (inclusief de fout bij het tanken van AdBlue in de dieseltank, als de tanks voor diesel en AdBlue zich naast elkaar bevinden). 

(2)

Aanbod onder voorwaarden, geldig van 16/08/2021 tot en met 31/10/2021, voor elke nieuwe zaak of wijziging van voertuig in een reeds bestaand contract bij het afsluiten van de dekking BA + Mini-Omnium/Mini-Omnium 24+/Omnium 24+. Het voertuig kan voor privé- of professioneel gebruik zijn en de in het contract aangewezen hoofdbestuurder moet minstens 25 jaar oud zijn. Deze korting is geldig tot de volgende belangrijke wijziging van het contract (wijziging van voertuig, verzekeringnemer of hoofdbestuurder) en eindigt automatisch bij schrapping van de door dit voordeel betrokken dekking(en).

Deze 2 promoties, (1) & (2), mogen gecombineerd worden.

Beschikbaar tot en met 15 december 2021

Je voertuig is uitgerust met rijhulpsystemen(3)of je rijdt met een elektrisch/hybride voertuig(4) ? Wij belonen je.

 • (3)

  -10%

  Jij draagt zorg voor je wagen, wij voor je Autoverzekering

  Je voertuig is uitgerust met minstens vier oorspronkelijk geplaatste rijhulpsystemen die AXA in aanmerking neemt ? Wij belonen je met: - 10% op je BA en op je Omnium (3)

 • (3,4)

  -20%

  Wij geven je graag een extra reden om groen te gaan rijden

  Is je voertuig 100% elektrisch of hybride?
  Je geniet van - 20% op je BA (3,4) en - 20% op je Omnium (3,4) en dit bovenop exclusieve dekkingen :

+ Bonus : 

Indien je kiest voor Rechtsbijstand (Formule Fix) bieden wij je dekkingen op maat voor je elektrische/hybride voertuig:

 • conflicten met betrekking tot de plaatsing of herstelling van de laadpaal
 • verdediging van je belangen bij een geschil met betrekking tot de elektrische motor, de hybride motor (elektrisch of thermisch) of de batterij van het voertuig
 • bijstand bij schending van de bescherming van persoonsgegevens in het kader van het gebruik van de elektronische uitrusting van het voertuig
(3)

Aanbod onder voorwaarden, geldig van 01/07/2021 tot en met 15/12/2021, voor elke nieuwe zaak of wijziging van voertuig in een reeds bestaand contract bij het afsluiten van de dekking BA + Omnium. Het voertuig kan voor privé- of professioneel gebruik zijn en de in het contract aangewezen hoofdbestuurder moet minstens 25 jaar oud zijn. Deze korting is geldig tot de volgende belangrijke wijziging van het contract (wijziging van voertuig, verzekeringnemer of hoofdbestuurder) en eindigt automatisch bij schrapping van de Omnium.

(4)

Voor elektrische/hybride voertuigen kan de korting op de BA + Omnium van 20% (elektrische/hybride voertuigen) niet worden gecombineerd met de korting van 10% voor rijhulpsystemen. Hybride voertuigen moeten voldoen aan de WLTP-norm (CO2-uitstoot: max. 95g CO2 /km).

De korting voor rijhulpsystemen(3)en de korting voor elektrische/hybride voertuigen(3,4), kunnen niet gecombineerd worden met de acties BA (1) en Mini-Omnium/Mini-Omnium 24+/Omnium 24+(2).