Ga naar de hoofdinhoud

Profiteer tot en met 15 december 2021 van onze uitzonderlijke promoties

Je voertuig is uitgerust met rijhulpsystemen(1)of je rijdt met een elektrisch/hybride 
voertuig(2) ? Wij belonen je.

 • (1)

  -10%

  Jij draagt zorg voor je wagen, wij voor je Autoverzekering

  Je voertuig is uitgerust met minstens vier oorspronkelijk geplaatste rijhulpsystemen die AXA in aanmerking neemt ? Wij belonen je met: - 10% op je BA en op je Omnium (1)

 • (1,2)

  -20%

  Wij geven je graag een extra reden om groen te gaan rijden

  Is je voertuig 100% elektrisch of hybride?
  Je geniet van - 20% op je BA (1,2) en - 20% op je Omnium (1,2) en dit bovenop exclusieve dekkingen :

+ Bonus : 

Indien je kiest voor Rechtsbijstand (Formule Fix) bieden wij je dekkingen op maat voor je elektrische/hybride voertuig:

 • conflicten met betrekking tot de plaatsing of herstelling van de laadpaal
 • verdediging van je belangen bij een geschil met betrekking tot de elektrische motor, de hybride motor (elektrisch of thermisch) of de batterij van het voertuig
 • bijstand bij schending van de bescherming van persoonsgegevens in het kader van het gebruik van de elektronische uitrusting van het voertuig
(1)

Aanbod onder voorwaarden, geldig van 01/07/2021 tot en met 15/12/2021, voor elke nieuwe zaak of wijziging van voertuig in een reeds bestaand contract bij het afsluiten van de dekking BA + Omnium. Het voertuig kan voor privé- of professioneel gebruik zijn en de in het contract aangewezen hoofdbestuurder moet minstens 25 jaar oud zijn. Deze korting is geldig tot de volgende belangrijke wijziging van het contract (wijziging van voertuig, verzekeringnemer of hoofdbestuurder) en eindigt automatisch bij schrapping van de Omnium.

(2)

Voor elektrische/hybride voertuigen kan de korting op de BA + Omnium van 20% (elektrische/hybride voertuigen) niet worden gecombineerd met de korting van 10% voor rijhulpsystemen. Hybride voertuigen moeten voldoen aan de WLTP-norm (CO2-uitstoot: max. 95g CO2 /km).