NL

Onze promoties

Bescherm je voertuig zoals het hoort 

Buitengewoon jaar, buitengewone promoties:
om je vooruit te helpen, heb je keuze uit deze drie mooie promoties:

Wil je je recent of tweedehandsvoertuig beschermen?
- 20%(1)
op je Mini-Omnium
+ Bonus 1
Je voertuig is uitgerust met minstens vier oorspronkelijk geplaatste rijhulpsystemen die AXA in aanmerking neemt?
- 10%(1)
op je BA + Omnium
Is je voertuig 100% elektrisch of hybride?
- 20%(1)(2)
op je BA + Omnium
+ Bonus 2

(1) Aanbod onder voorwaarden, geldig van 14/12/2020 tot en met 30/06/2021, voor elke nieuwe zaak of wijziging van voertuig in een reeds bestaand contract bij het afsluiten van de dekking Mini-Omnium of Omnium. Het voertuig kan voor privé- of professioneel gebruik zijn en de in het contract aangewezen hoofdbestuurder moet minstens 25 jaar oud zijn. De korting is geldig tot de volgende belangrijke wijziging van het contract (wijziging van voertuig, verzekeringnemer of hoofdbestuurder) en eindigt automatisch bij schrapping van de door dit voordeel betrokken dekking(en).
(2) Voor elektrische/hybride voertuigen kan de korting op de BA + Omnium van 20% (elektrische/hybride voertuigen) niet worden gecombineerd met de korting van 10% voor rijhulpsystemen. Hybride voertuigen moeten voldoen aan de WLTP-norm (CO2-uitstoot: max. 95 g CO2 /km).

Bonus 1 : Assistance

Bij pech in België (en 30 km buiten de grenzen) bieden wij je pechverhelping of sleping naar de garage van jouw keuze + terugkeer naar huis of voortzetting van het traject voor jou en je passagiers. Deze bonus wordt tijdens de volledige looptijd van je contract slechts één keer aangeboden.

Gratis pechverhelping of slepen van je voertuig naar de garage van jouw keuze in België, bij pech in België of binnen een straal van 30 km buiten onze grenzen. Alsook de terugkeer naar de verblijfplaats of de voortzetting van de reis van de niet-gewonde passagiers naar de eindbestemming. Deze pech in België kan te wijten zijn aan een mechanische, elektrische of elektronische fout van het verzekerde voertuig, een lekke band of klapband, aan een brandstoftekort of als - in het geval van een elektrische wagen - de batterij leeg is, aan het feit dat je verkeerde brandstof tankte (inclusief de fout bij het tanken van AdBlue in de dieseltank, als de tanks voor diesel en AdBlue zich naast elkaar bevinden).

Bonus 2 : Specifieke dekkingen aangeboden voor elektrische/hybride voertuigen

Indien je kiest voor Omni-Assistance en/of Rechtsbijstand (Formule Fix of Full) bieden wij je dekkingen op maat voor je elektrische/hybride voertuig.

Omni-Assistance

  • We sturen een elektricien bij je langs als er problemen zijn met de laadpaal. Max. 2 tegemoetkomingen/jaar (tot € 200 elk)

Rechtsbijstand

  • Conflicten met betrekking tot de plaatsing of herstelling van de laadpaal (Formule Fix)
  • Verdediging van je belangen bij een geschil met betrekking tot de elektrische motor, de hybride motor (elektrisch of thermisch) of de batterij van het voertuig (Formule Fix)
  • Bijstand bij schending van de bescherming van persoonsgegevens in het kader van het gebruik van de elektronische uitrusting van het voertuig (Formule Fix/Full)

Veiligheid van de bestuurder

Of je nu achter het stuur van je wagen, bestelwagen of motor zit, het is belangrijk om ook jezelf te verzekeren. Daarom bieden wij je:

- 20%(3)
op de optie Veiligheid van de bestuurder

(3) Aanbod onder voorwaarden, geldig van 14/12/2020 tot en met 30/06/2021, voor elke nieuwe zaak of wijziging van voertuig in een reeds bestaand contract bij het afsluiten van de dekking Veiligheid van de bestuurder. Het voertuig kan voor privé- of professioneel gebruik zijn en de in het contract aangewezen hoofdbestuurder moet minstens 25 jaar oud zijn. De korting is geldig tot de volgende belangrijke wijziging van het contract (wijziging van voertuig, verzekeringnemer of hoofdbestuurder) en eindigt automatisch bij schrapping van de dekking Veiligheid van de bestuurder.

Car Travel XL

Omdat je een optimale bijstand en een gewaarborgde mobiliteit in het buitenland verdient, bieden we jou gedurende 1 jaar de optie Car Travel XL. Ga vooruit, wij zorgen voor de rest.

De optie
Car Travel XL
aangeboden gedurende 1 jaar!(4)

(4) Aanbod onder voorwaarden, geldig van 14/12/2020 tot en met 30/06/2021, voor elke nieuwe zaak of wijziging van voertuig in een reeds bestaand contract bij het afsluiten van de dekking Omni-Assistance (of Wegenhulp). Het voertuig kan voor privé- of professioneel gebruik zijn en de in het contract aangewezen hoofdbestuurder moet minstens 25 jaar oud zijn. Dit voordeel is 12 maanden geldig: het gaat in op de aanvangsdatum van de dekking Omni-Assistance (of Wegenhulp) en eindigt automatisch na afloop van die 12 maanden of bij een belangrijke wijziging van het gedekte risico (wijziging van voertuig, verzekeringnemer of hoofdbestuurder) of bij schrapping van de dekking Omni-Assistance (of Wegenhulp).

Brocom