Ga naar de hoofdinhoud
NL

Een groene toekomst? Die maken we samen!

Wist je dat de optionele, betalende dekkingen in onze Autoverzekering voor je bestelwagen ook afgestemd zijn op de behoeften van elektrische voertuigen?

Zo verzekeren wij bijvoorbeeld in Omnium of Mini-Omnium ook je oplaadkabels (max. € 500 excl. btw) en in Rechtsbijstand (formule Full) komen wij tussen in de verdediging van je belangen voor een schadegeval met betrekking tot de goedgekeurde installatie of herstelling van een oplaadpunt op je hoofdverblijfplaats. En in Omni-Assistance voorzien wij ook de nodige bijstand als je een lege batterij hebt (met eventuele sleping naar het dichtstbijzijnde laadpunt, garage of naar je hoofdverblijfplaats).

Kies jij bewust voor duurzame mobiliteit? Dat belonen wij graag!

*

-10%

Is je voertuig een plug-in (PHEV) of full hybride (FHEV) met max. 95 g CO2/km (WLTP-norm)?

Je geniet - 10% op je premie BA + Omnium *

*

-20%

Is je voertuig 100% elektrisch ?

Je geniet - 20% op je premie BA + Omnium *

* Aanbod onder voorwaarden, geldig van 12/12/2021 tot en met 03/12/2022, voor elke nieuwe zaak (of wijziging van voertuig in een reeds bestaand contract via je makelaar) bij het afsluiten van de dekking BA (Burgerlijke Aansprakelijkheid) + Omnium op naam van een natuurlijke of rechtspersoon (zelfstandige en KMO). Het voertuig kan nieuw of tweedehands, voor privé- (en arbeidsweg) of professioneel gebruik zijn. De hoofdbestuurder, die in het contract moet worden aangeduid, moet minstens 25 jaar oud zijn. De korting is geldig tot de volgende belangrijke wijziging van het contract (wijziging van voertuig, verzekeringnemer of hoofdbestuurder) en eindigt automatisch bij schrapping van de Omnium. Deze blijft van kracht indien, tijdens de looptijd van het contract, wordt gewijzigd van een Omnium naar een Mini-Omnium en eindigt dus automatisch bij schrapping van de Mini-Omnium.
Hybride voertuigen moeten een CO2-emissie hebben van max. 95g CO2/km (WLTP-norm).