Ga naar de hoofdinhoud

Minder kilometers? Voordelig verzekerd!
Tot -20% op je verzekering!

Gebruik jij je bestelwagen alleen maar voor korte verplaatsingen (om boodschappen te doen, naar het station te rijden …) of gebruik jij je bestelwagen maar weinig (omdat je een ander vervoermiddel meer gebruikt, omdat je bestelwagen enkel een vrijetijdsmiddel is …)?

Dan verlagen wij je premie BA of BA + Mini-Omnium of BA + Omnium met (1) :

(1)

-20%

als je minder dan 5 000 km/jaar rijdt

(1)

-15%

als je minder dan 10 000 km/jaar rijdt

(1)

-10%

als je minder dan 15 000 km/jaar rijdt

(1) Aanbod onder voorwaarden, geldig van 12/12/2021 tot en met 30/09/2022, voor elke nieuwe zaak (of voor elke vervanging van voertuig in een bestaand contract afgesloten via je makelaar) bij het afsluiten van de dekking BA (Burgerlijke Aansprakelijkheid) of BA + (Mini-)Omnium. Dit aanbod bestaat uit een bijkomende korting van 6% op de premie voor de dekkingen BA (Burgerlijke Aansprakelijkheid), BA + Omnium of BA + Mini-Omnium, dit op de premies die al verlaagd werden met de gebruikelijk toegekende korting voor ‘minder kilometers’ (-15% indien < 5 000 km/jaar, -10% indien < 10 000 km/jaar, -5% indien < 15 000 km/jaar), als de verzekeringnemer verklaart dat de hoofdbestuurder gedurende de laatste 5 jaar max. een schadegeval BA en/of Ongeval (Materiële schade) in fout heeft gehad (met of zonder Joker for you) en het verzekerde voertuig respectievelijk minder dan 5 000, minder dan 10 000 of minder dan 15 000 km per verzekerd jaar zal afleggen.

De verzekeringnemer moet een natuurlijk persoon zijn en het nieuw of tweedehands voertuig (personenwagen) moet voor privégebruik (en woon-werkverkeer) zijn. De hoofdbestuurder, die in het contract moet worden aangeduid, moet minstens 25 jaar oud zijn. Als de BA-verzekering of BA + (Mini-)Omnium bij een makelaar wordt afgesloten, is dit aanbod ook geldig voor rechtspersonen (zelfstandigen en KMO’s) en als het voertuig een minibus of bestelwagen is. De korting is geldig tot de volgende belangrijke aanpassing van het contract (vervanging van voertuig, verzekeringnemer of hoofdbestuurder).

De korting ‘boost voor weinig kilometers rijden’ (1) is cumuleerbaar met de promotie voor ‘elektrische en hybride voertuigen’ (2) .

Een groene toekomst? Die maken we samen!

Wist je dat de optionele, betalende dekkingen in onze Autoverzekering voor je bestelwagen ook afgestemd zijn op de behoeften van elektrische voertuigen?

Zo verzekeren wij bijvoorbeeld in Omnium of Mini-Omnium ook je oplaadkabels (max. € 500 excl. btw) en in Rechtsbijstand (formule Full) komen wij tussen in de verdediging van je belangen voor een schadegeval met betrekking tot de goedgekeurde installatie of herstelling van een oplaadpunt op je hoofdverblijfplaats. En in Omni-Assistance voorzien wij ook de nodige bijstand als je een lege batterij hebt (met eventuele sleping naar het dichtstbijzijnde laadpunt, garage of naar je hoofdverblijfplaats).

Kies jij bewust voor duurzame mobiliteit? Dat belonen wij graag!

(2)

-10%

Is je voertuig een plug-in (PHEV) of full hybride (FHEV) met max. 95 g CO2/km (WLTP-norm)?

Je geniet - 10% op je premie BA + Omnium (2)

(2)

-20%

Is je voertuig 100% elektrisch ?

Je geniet - 20% op je premie BA + Omnium (2)

(2) Aanbod onder voorwaarden, geldig van 12/12/2021 tot en met 03/12/2022, voor elke nieuwe zaak (of wijziging van voertuig in een reeds bestaand contract via je makelaar) bij het afsluiten van de dekking BA (Burgerlijke Aansprakelijkheid) + Omnium op naam van een natuurlijke of rechtspersoon (zelfstandige en KMO). Het voertuig kan nieuw of tweedehands, voor privé- (en arbeidsweg) of professioneel gebruik zijn. De hoofdbestuurder, die in het contract moet worden aangeduid, moet minstens 25 jaar oud zijn. De korting is geldig tot de volgende belangrijke wijziging van het contract (wijziging van voertuig, verzekeringnemer of hoofdbestuurder) en eindigt automatisch bij schrapping van de Omnium. Deze blijft van kracht indien, tijdens de looptijd van het contract, wordt gewijzigd van een Omnium naar een Mini-Omnium en eindigt dus automatisch bij schrapping van de Mini-Omnium.
Hybride voertuigen moeten een CO2-emissie hebben van max. 95g CO2/km (WLTP-norm).

De korting voor ‘elektrische en hybride voertuigen’ (2) kan gecumuleerd worden met de actie ‘boost voor weinig kilometers rijden’ (1).