Ga naar de hoofdinhoud
NL

Sluit je Woonverzekering af

En ontvang gedurende 1 jaar:

*

-15%

als je huurder of medehuurder bent van een appartement

**

-15%

als je huurder, medehuurder of eigenaar bent van een woning

Appartementen
*Aanbod onder voorwaarden – geldig voor ieder contract dat je van 15/02/2022 tot en met 30/06/2022 online of via jouw makelaar afsluit. Aanbod voorbehouden aan huurders en medehuurders van appartementen. Korting van 15% op de premies van de dekkingen huurdersaansprakelijkheid, inhoud en diefstal voor elk nieuw contract Comfort Thuis Flex dat minstens deze drie dekkingen bevat. Deze korting blijft  twaalf maanden geldig vanaf de aanvangsdatum van je nieuw contract (datum waarop de eerste dekking in voege gaat).

Woningen
** Aanbod onder voorwaarden - geldig voor ieder contract dat je van 15/02/2022 tot en met 30/06/2022 online of via jouw makelaar afsluit. Aanbod voorbehouden aan eigenaars, huurders en medehuurders van huizen. Korting van 15% op de premies van de dekkingen gebouw, huurdersaansprakelijkheid, inhoud en diefstal, voor elk nieuw contract Comfort Thuis Flex dat minstens deze drie dekkingen bevat. Deze korting blijft  twaalf maanden geldig vanaf de aanvangsdatum van je nieuw contract (datum waarop de eerste dekking in voege gaat).

Bouwen aan een groenere toekomst!

Hebt je een recente woning gekocht? Heb je je woning helemaal gerenoveerd? Twee goede keuzes voor de planeet én je portefeuille! Recente of gerenoveerde woningen verbruiken immers minder energie en zijn dus milieuvriendelijker. Op die manier helpen ze bovendien je energiefactuur naar omlaag. Om je daarin aan te moedigen, bieden wij:

***

-20%

als je eigenaar bent van een woning van minder dan tien jaar oud of een gerenoveerde woning

Recente en gerenoveerde woningen
***Aanbod onder voorwaarden – geldig bij het afsluiten van een nieuw contract Comfort Thuis Flex bij je makelaar van 15/02/2022 tot en met 30/06/2022. Aanbod voor eigenaars:

  • van woningen van minder dan 10 jaar oud
  • van woningen die max. 10 jaar geleden zwaar gerenoveerd zijn (renovatie van het dak, de elektriciteitsinstallatie, het sanitair en het centraleverwarmingssysteem)

Het aanbod bestaat uit een extra korting van 6% op de premie van de dekking gebouw, die voor deze woningen al 15% lager ligt:

  • De korting van 15% is geldig tot wanneer je woning of de renovatiewerken 10 jaar oud zijn. Ze is dus geldig gedurende max. 10 jaar vanaf de aanvangsdatum van het contract (eerste dekking die ingaat) of tot het 1ste schadegeval.
  • De korting van 6% is geldig gedurende de hele looptijd van het contract of tot het 1ste schadegeval of tot de volgende wijziging van het contract die leidt tot een nieuwe tarifering (belangrijk bijvoegsel).

Deze promotie is uitsluitend beschikbaar bij je makelaar.