Ga naar de hoofdinhoud
NL

Wij zijn er voor je

Grote schade, kleine problemen, uit te voeren werken: wij maken je leven makkelijker

In nood? Reken op ons om je te helpen

Ben je het slachtoffer van een overstroming of een brand?
Reken op ons om je te helpen:

  • in het verzekerde gebouw: na een gedekt schadegeval worden je spullen gered, opgeslagen of beschermd, … en organiseren en betalen wij een verhuisfirma, een meubelbewaarplaats, …
  • bij onbewoonbaarheid van het gebouw zorgen wij voor opvang van je minderjarige kinderen, onderdak voor je huisdieren, voorlopige huisvesting, …

Snelle raming van je schade dankzij video-expertise

In functie van de ernst van het schadegeval kan de expert je voorstellen om de beoordeling vanop afstand te doen (video-expertise). In dit geval toon je de schade - wanneer het jou best uitkomt - met je smartphone of tablet.

Een onderhoud of kleine werken? Doe beroep op ons netwerk van professionele vakmensen

Is je woning aan een opfrisbeurt toe? Zijn er herstellingen nodig in je woning? Surf naar ons onlinedienstenplatform AXA Homecare en vraag tot drie offertes op bij betrouwbare vakmensen.

Onze extra’s voor (mede-)huurders

Vermijd vervelende discussies en leg jullie dagelijkse afspraken vast in een pact: betaling van de huur, wie is eigenaar van wat, de manier van samenleven, …

Je kan het document eenvoudig invullen, opslaan en delen met je medehuurders via deze exclusieve online toepassing

Bescherm je meubelen en persoonlijke spullen

Ben je, bovenop je huurdersaansprakelijkheid, bij ons verzekerd voor je inboedel? Dan kan je gratis van onze uitbreiding ‘Move’ genieten. Het enige wat je moet doen is je makelaar je nieuwe adres doorgeven voor de verhuisdatum.

Je inboedel is dan verzekerd tegen alle onvoorziene en plotse schade die kan voorvallen bij een verhuis, ook tijdens het transport ervan.

Worden je bezittingen gestolen tijdens je verhuis? Dan zijn deze ook gedekt als je voordien de optie Diefstal hebt afgesloten.