Ga naar de hoofdinhoud

Nieuwe Woonverzekering?

Sluit nu af en ontvang gedurende 1 jaar:

 

-15%

als je huurder of medehuurder bent van een appartement*

 

-15%

als je huurder, medehuurder of eigenaar bent van een woning*

*Aanbod onder voorwaarden – geldig voor ieder contract dat je van 01/09/2022 tot en met 31/10/2022 online of via je makelaar afsluit. Aanbod voorbehouden aan huurders en medehuurders van appartementen en eigenaars, huurders en medehuurders van huizen. Korting van 15% op de premies van de dekkingen huurdersaansprakelijkheid/gebouw, inhoud en diefstal voor elk nieuw contract Comfort Thuis (Start/Flex/Premium) dat minstens deze drie dekkingen bevat. Deze korting blijft  twaalf maanden geldig vanaf de aanvangsdatum van je nieuw contract (datum waarop de eerste dekking in voege gaat).

Bescherm wat belankrijk is

Wist je dat ... Bij inbraak herstelt je AXA Woonverzekering de schade die hierdoor werd veroorzaakt (kapot slot, kapotte deur, …), maar alleen de optie Diefstal vergoedt je bij diefstal of beschadiging van je eigendom. Maak de juiste keuze en bescherm wat belangrijk is met de optie Diefstal, die je gedurende 1 jaar wordt aangeboden:

Gratis optie Diefstal als je huurder, medehuurder of eigenaar bent van een woning**


 

 

 

Deze promotie is uitsluitend beschikbaar via je makelaar

**Aanbod onder voorwaarden – geldig voor ieder contract dat je van 01/09/2022 tot en met 31/10/2022 via je makelaar afsluit. Aanbod voorbehouden aan eigenaars, huurders en medehuurders van huizen. De optie Diefstal is aangeboden voor elk nieuw contract Comfort Thuis (Start, Flex, Premium) dat de dekkingen huurdersaansprakelijkheid/gebouw, inhoud en diefstal bevat. Dit aanbod blijft twaalf maanden geldig vanaf de aanvangsdatum van je nieuw contract (datum waarop de eerste dekking in voege gaat).

Bovenstaande acties zijn niet cumuleerbaar.