Ga naar de hoofdinhoud

Minder kilometers? Voordelig verzekerd!
Tot -15% op je verzekering*!

Gebruik jij je auto alleen maar voor korte verplaatsingen (om boodschappen te doen, naar het station te rijden …) of gebruik jij je wagen gewoon steeds minder (omdat je meer kan telewerken, het autorijden combineert met de fiets …)? 

Wij verlagen je premie BA of BA + Mini-Omnium of BA + Omnium met:

(*)

-15%

als je minder dan 5 000 km/jaar rijdt

(*)

-10%

als je minder dan 10 000 km/jaar rijdt

(*)

-5%

als je minder dan 15 000 km/jaar rijdt

*Korting onder voorwaarden:

  • geldig voor elke nieuwe zaak of voor elke vervanging van voertuig, verzekeringnemer of hoofdbestuurder in een bestaand contract uitgevoerd door je makelaar en
  • van toepassing bij het afsluiten van de dekking BA (Burgerlijke Aansprakelijkheid) of de dekkingen BA + (Mini-)Omnium en
  • op voorwaarde dat de verzekeringnemer verklaart dat de hoofdbestuurder gedurende de laatste 5 jaar max. een schadegeval BA en/of Ongeval (Materiële schade) in fout heeft gehad (met of zonder Joker for you) en het verzekerde voertuig respectievelijk minder dan 5 000, minder dan 10 000 of minder dan 15 000 km per verzekerd jaar zal afleggen.
De verzekeringnemer kan een particulier of een professioneel (onderneming als natuurlijke persoon of rechtspersoon) zijn en het nieuw of tweedehands voertuig (personenwagen of bestelwagen) moet voor privégebruik (en woon-werkverkeer) zijn. De hoofdbestuurder, die in het contract moet worden aangeduid, moet minstens 25 jaar oud zijn.

De korting is geldig tot de volgende belangrijke aanpassing van het contract (vervanging van voertuig, verzekeringnemer of hoofdbestuurder).