Ga naar de hoofdinhoud
Axa Verzekeringen, homepagina

Onze teams

  • Experten gespecialiseerd in grote ondernemingen
  • Oplossingen op maat
  • Hulp en ondersteuning op ieder ogenblik

Maak kennis met onze teams gespecialiseerd in grote ondernemingen

Commerciële teams

Onze accountmanagers zijn onderverdeeld in twee teams: het ene gespecialiseerd in Employee Benefits en het andere in schadeverzekeringen (aansprakelijkheid, brand, arbeidsongevallen, vloot ...). Onze accountmanagers zijn verspreid over het hele land en werken samen met onze partners, makelaars gespecialiseerd in grote ondernemingen, en met consultants-experts of rechtstreeks, om het beste te bieden op het vlak van verzekeringen en dienstverlening.

Contractsluitingsteams

Onze contractsluitingsteams zijn gegroepeerd volgens het type verzekering. Naargelang uw behoeften zullen onze verschillende experten zich buigen over uw vraag om de risico's te beoordelen, de verzekeringsvoorwaarden te bepalen en ze om te zetten in contracten die 100% overeenstemmen met uw beroepssituatie en de realiteit van uw sector. Ze stemmen zich op elkaar af om u een volledig antwoord te bieden dat is aangepast aan uw wensen.

Het preventieteam

Ons preventieteam in schadeverzekeringen staat te uwer beschikking om u te helpen een risicobeheersplan op te stellen en zo uw preventiemaatregelen te verbeteren. Naargelang het domein bieden ze u, als werkgever of voor uw medewerkers, ook opleidingen, aangepaste documentatie en tal van communicatiesupports aan.

Het Employee Benefits Service Team

Ons Employee Benefits Service Team staat ter beschikking van u en uw werknemers. Ze bieden u een hoogstaande gepersonaliseerde service en hechten veel belang aan de tevredenheid van de klant. Het Employee Benefits Service Team is de bevoorrechte partner van grote ondernemingen die klant zijn bij AXA in het domein Employee Benefits.

Wilt u onze teams contacteren?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Contacteer AXA

AXA werkt samen met een netwerk van gespecialiseerde makelaars

Naargelang het type klant en zijn behoeften, werken we in sommige gevallen samen met makelaars voor de verdeling van onze producten en diensten. De makelaars zijn verzekeringsspecialisten die directe en persoonlijke contacten leggen met hun klanten. Zij bieden u dus objectief en weldoordacht advies. Door uw verzekeringsbehoeften te analyseren, stellen ze ons in staat om u de oplossing te bieden die het beste is aangepast aan uw situatie. U hebt het al begrepen: wij hebben het volste vertrouwen in onze makelaars.