Ga naar de hoofdinhoud

Ons netwerk

Men stelt zich dikwijls de vraag waarom AXA kiest voor zelfstandige makelaars of bankagenten?

  • Omdat zij baas zijn over hun eigen zaak. Zij zullen er alles aan doen om hun onderneming te doen slagen.
  • In hun ogen is de klant echt ‘koning’. Zij willen hem of haar de beste service bieden. Dat gaat van beschikbaarheid en professionele kennis tot het aanbieden van een totaalpakket van producten en diensten.
  • oor de makelaars of bankagenten gaat het niet om een ‘9 to 5 job’, zij zijn er altijd en maken gebruik van de modernste communicatietechnologieën om bereikbaar te blijven. Als we over de professionele kennis spreken, verwijzen we graag naar de verplichte opleidingen die de overheid oplegt zodat zij op de hoogte zijn van de laatste evoluties. En met een totaalpakket bedoelen we dat er naast het aanbod van bank- of verzekeringsproducten, een onafhankelijk advies op maat kan geboden worden op het vlak van successie, risicoanalyse, financiële planning.
  • IING biedt aan haar professionele klanten, met of zonder vennootschap, de performante AXA oplossingen aan op vlak van fiscaal aftrekbare producten ( Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen en Individuele Pensioentoezegging) alsook dan voor de bescherming van het personeel, goederen en aansprakelijkheid van de onderneming of de zelfstandige. ING treedt op in de hoedanigheid van verzekeringsmakelaar (FSMA nummer 012381). Om meer informatie te krijgen en een ING kantoor te contacteren, klik hier..

Eigenlijk zijn de makelaars of bankagenten aanwezig op alle grote momenten in de levenscyclus van een persoon, gezin of bedrijf.​​​

Makelaars

Voor de distributie van haar verzekeringsproducten en -diensten stelt AXA Belgium het grootste vertrouwen in de zelfstandige makelaars. Professionele verzekeringsdeskundigen die directe en persoonlijke contacten opbouwen met hun klanten. Uw makelaar is in de eerste plaats een verzekeringsvakman die aan uw zijde staat en u een objectief en deskundig advies kan geven. Door zijn contacten met verschillende maatschappijen, kan hij voor u het beste aanbod selecteren, de meest geschikte dekking aanbevelen en dit aan de beste prijs. Via een netwerk van meer dan 3 000 makelaars biedt AXA Belgium zijn producten en diensten aan. De zelfstandige makelaars staan u bij tijdens alle belangrijke sleutelmomenten in uw privé- en professionele leven.

Sinds september 2011, en dit tot iedereen er eentje heeft, maken de makelaars gebruik van een uithangbord op hun gevel. Dit uithangbord is voor u een makkelijk herkenningspunt.

Uw makelaar staat altijd aan uw zijde

  • Met vrijblijvend en persoonlijk advies
  • Het geven van een offerte
  • Hulp bij schade
  • Ook bij u in de buurt
Vind uw makelaar
Uw makelaar staat altijd aan je zijde