Ga naar de hoofdinhoud

Onze gespecialiseerde teams

De gesprekspartners van uw makelaar

Underwriterteams

Vijf gespecialiseerde afdelingen voor de grote ondernemingen: brand en technische verzekeringen, arbeidsongevallen, wagenparken, aansprakelijkheid en transport.

Zij evalueren het risico, bepalen de verzekeringsvoorwaarden en gieten deze in een contract.

Vaak zijn ook de makelaarskantoren georganiseerd volgens de verschillende sectoren en verzekeringstakken. Aan beide kanten zijn het dus specialisten die met elkaar onderhandelen.

Safety Advice Services, een team met specialisten in arbeidsongevallen & BA, brand en technische verzekeringen en wagenparken. Zij helpen u bij de uitbouw van een efficiënt risicobeheer.

Schadebeheerteams

Zij groeperen de specialisten van elke tak en beheren de schadedossiers met kennis van zaken.

Commerciële teams

Twee netwerken van accountmanagers Ondernemingen over het hele land. Het ene gespecialiseerd in groepsverzekeringen, het andere in de overige verzekeringen (brand, wagenparken, arbeidsongevallen, aansprakelijkheid). Aan elke makelaar is een accountmanager van beide netwerken toegewezen.

Ze zijn de draaischijf tussen u, uw makelaar en onze verschillende afdelingen.

Externe specialisten

Voor de uitvoering van bepaalde diensten - bv. bijstand bij ongeval - doen we soms zelf een beroep op externe partners. Voor gespecialiseerde transport- en kunstverzekeringen verwijzen wij u graag naar een ander bedrijf van de AXA Groep.