Ga naar de hoofdinhoud

Press

LAR wordt Legal Village

Top

LAR wordt Legal Village

Sinds 1935 zijn we een referentie op de Belgische markt voor rechtsbijstand.
Vandaag wordt LAR ‘Legal Village’ en wordt aan de klanten een platform van juridische diensten aangeboden om hun leven te vergemakkelijken.

Legal Village, een concept dat ons dichter bijeenbrengt

"Achter deze identiteitsverandering schuilt vooral ons verlangen om dichter bij onze makelaars en onze klanten te staan. We willen de nabijheid versterken dankzij gemakkelijk toegankelijke diensten. We willen duidelijk juridisch advies ter beschikking stellen van alle Belgen, om hen te helpen om conflicten te vermijden en/of op te lossen als ze zich toch voordoen. Net zoals in een dorp ontmoeten de mensen elkaar, adviseren en helpen ze elkaar", aldus Tanguy Verkaeren, Head of Innovation, Product and Business Development bij Legal Village.

Uitgebreid digitaal aanbod

Een van de belangrijkste innovaties van Legal Village is de ontwikkeling van de toepassing ‘My Legal Expert’, een onlinedienst voor de raadpleging van gespecialiseerde advocaten voor professionals.
Door de toevoeging van deze nieuwigheid aan de catalogus biedt Legal Village nu 4 juridische diensten aan:

  • My Legal Expert: de professionele klanten kunnen een telefoongesprek voeren met een advocaat, en na afloop van het gesprek zelfs een schriftelijke samenvatting ontvangen.
  • My Legal Documents: de gemakkelijkste manier om betrouwbare juridische documenten te ontvangen, die altijd up-to-date zijn, opgesteld door advocaten en aangepast aan de Belgische wetgeving.
  • My Money Back: een snelle en efficiënte manier om onbetaalde en onbetwiste B2B-facturen te innen tegen een aantrekkelijk tarief.
  • My Free Advices: een selectie van vragen/antwoorden, opgesteld door onze experts om tal van dagelijkse situaties op te lossen.

En dat is nog maar het begin, want het aanbod van Legal Village zal binnenkort uitgebreid worden met tal van andere evoluties.

legalvillage.be