Rechtsbijstand

Rechtbijstandsverzekering

Jouw buurman voert werkzaamheden uit, maar je stelt schade vast in jouw appartement of huis? Je bent gewond geraakt bij een verkeersongeval? Slechts enkele voorbeelden van de talrijke conflictsituaties waarbij juridisch advies heel nuttig kan blijken.

Legal Village, het merk van AXA Belgium dat gespecialiseerd is in rechtsbijstand, zal je bijstaan om jouw belangen te verdedigen en de kosten van een procedure te dragen. Het stimuleert bovendien bemiddeling, een alternatieve wijze om geschillen te regelen, die tal van voordelen inhoudt voor onze huidige samenleving: hoog slaagpercentage, snelheid, vertrouwelijkheid.

Legal Village heeft een online platform ontwikkeld voor al je vragen of juridische problemen. Ga naar www.legalvillage.be en ontdek gratis advies voor deze praktische gevallen, gepersonaliseerde tips van onze experts.

Contacteer ons

Uw voordelen

Nuttige links

Je makelaar staat altijd aan je zijde

  • Met vrijblijvend en persoonlijk advies
  • Het geven van een offerte
  • Hulp bij schade
  • Ook bij jou in de buurt
Vind je makelaar
Je makelaar staat altijd aan je zijde 

Niet helemaal tevreden?

Samen op zoek naar een oplossing

NEEM CONTACT OP

Heb je een klacht, vul dan het contactformulier van onze afdeling Customer Protection in. Je krijgt dan onmiddellijk een ontvangstbevestiging met het referentienummer van je klacht. En de naam van onze collega die, in alle neutraliteit, voor jouw dossier zorgt.

Vul het klachtformulier in

Of stuur een brief naar Customer Protection - t.a.v. Wouter Panneel (met de vermelding ‘persoonlijk en vertrouwelijk’) - Troonplein 1 – 1000 Brussel.


Ga je niet akkoord met de door ons voorgestelde oplossing?
Dan kan je terecht bij de Ombudsman van de verzekeringen, de Meeûsplantsoen 35 te 1000 Brussel of op www.ombudsman.as

Brocom