Ga naar de hoofdinhoud

Een toegewijd team

  • Bevoorrechte gesprekspartner
  • Nabijheid
  • Gedeelde waarden

De gezichten van AXA

Ontdek de personen achter het merk AXA

Isabel Wachters

Studeerde rechten aan de KUL en ging in 2002 bij AXA aan de slag met een stage bij de dienst BA onderschrijving. Wou eigenlijk advocate worden...

Etienne Legrand

Toen hij in 1988 bij Winterthur kwam, koos Etienne voor verzekeringen, of het waren de verzekeringen die voor hem kozen. Bij Boels & Bégault (AON), prospecteerde hij het bedrijfssegment.

Marie-Pierre Liénart

Marie-Pierre begint haar loopbaan bij de ASLK Bank en switcht vervolgens naar verzekeringen; het zijn de eerste jaren van de liberalisering van de markt van verzekeringen voor de publieke sector en Marie-Pierre maakt ze vanop de eerste rij mee.

Peter Verleysen

Peter begon bij Marsh als manager op de dienst burgerlijke aansprakelijkheid en industriële ongevallen. Bij Winterthur werd hij accountmanager.

Eén persoon, één team

Uw bevoorrechte contactpersoon

Dankzij een gepersonaliseerde service en dagelijkse beschikbaarheid helpt uw account manager u om uw verzekeringen optimaal te beheren.

Zoeken naar oplossingen in alle transparantie 

Uw accountmanager is steeds op zoek naar oplossingen en omringt zich met specialisten voor het beheer van uw dossiers. Samen beantwoorden zij uw vragen en bieden ze indien nodig technische bijstand. Zij brengen u in contact met onze preventie-ingenieurs.

Bij een schadegeval?

We zijn er voor u! Dankzij AXA Assistance hebt u een rechtstreekse contactpersoon om elk noodgeval onmiddellijk aan te pakken.

Inzet voor maatschappelijke acties

“We geloven in de maatschappelijke waarden van AXA en passen ze toe, elk op ons niveau.”

De medewerkers van AXA zetten zich vrijwillig in voor maatschappelijke acties die AXA organiseert of ondersteunt.

Want voor AXA moet een onderneming die duurzaam wil zijn, zich inzetten voor de maatschappij waarin ze haar activiteit uitoefent.

Meer info over ons engagement?

Onze manier om u te helpen bij de realisatie van uw missie.

Stel uw vraag aan AXA!

Doe een beroep op het Public Sector team van AXA!

Neem contact met ons op