Ga naar de hoofdinhoud

AXA Hearts in Action

Onze bijdrage
aan een betere samenleving

Met het vrijwilligersprogramma AXA Hearts in Action moedigen we onze werknemers aan om hun competenties in te zetten voor een goed doel. Het programma is geen losstaand initiatief, maar zit al sinds 2000 stevig verankerd in onze kernfilosofie.

We willen samen vooruitgaan door te beschermen wat belangrijk is, en we zien het dus als onze verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een sterkere en veiligere samenleving. Met AXA Hearts in Action willen we de klimaatverandering tegengaan en inclusieve bescherming bevorderen. 

Medewerkers zetten zich belangeloos in

In ons vrijwilligersprogramma spelen onze mensen de hoofdrol: geëngageerde medewerkers die een deel van hun vrije tijd besteden aan mensen en thema’s die hen nauw aan het hart liggen. Ze zetten zich samen in voor een betere toekomst, delen hun kennis en ervaringen, en helpen kwetsbare mensen. Meer dan de helft van onze medewerkers zet zich in voor het goede doel. Dit draagt aanzienlijk bij aan hun motivatie en persoonlijke groei, en daar zijn we heel trots op! 

Enkele toonaangevende projecten

Onze AXA Hearts in Action vrijwilligers zijn het hele jaar door betrokken bij verschillende initiatieven, zoals schoonmaakacties met River Cleanup of ruilontbijten ten behoeve van lokale verenigingen die daklozen helpen. Onze medewerkers nemen ook deel aan de levensloop van de Stichting tegen Kanker en zijn betrokken bij de ondersteuning van jongeren uit sociaal kwetsbare milieus via de vereniging ToekomstATELIERdelAvenir (TADA)

Duurzaamheid is de kern van onze visie

In een snel veranderende wereld die gekenmerkt wordt door tal van mondiale uitdagingen,
gaan we bij AXA  samen vooruit door te beschermen wat belangrijk is.