Ga naar de hoofdinhoud

Global Truck Insurance

De Vrachtwagenverzekering is een verzekerings- en bijstandspakket om vrachtwagens van meer dan 3,5 ton en hun bemanning te dekken.

De verzekering Global Truck Insurance dekt

Bij een ongeval bent u gedekt voor lichamelijke en materiële schade die u aan anderen veroorzaakt. 

Opties

We dekken materiële schade aan voertuigen, brand, glasbreuk, botsing met dieren, natuurkrachten. Deze dekking omvat ook diefstal en bijstand na een ongeval. 
Deze dekking is de ideale aanvulling op de bijstand na ongeval (First Assistance). 
Onder bepaalde voorwaarden kan u ook genieten van de ‘On demand’ diensten, een baanbrekende aanpak in de transportsector om u gepersonaliseerde bijstand te bieden, ongeacht de omstandigheden. 
Jean VERHEYEN NV, partner van AXA Belgium, verzekert de vervoerde goederen met oplossingen op maat voor lading, transport voor eigen rekening, verhuizingen, beurzen … 
AXA vertrouwt het geschillenbeheer toe aan Legal Village NV, gespecialiseerd in rechtsbijstand. Legal Village NV informeert u over uw rechten en zoekt naar een snelle en aanvaardbare minnelijke schikking in geval van een conflict met de tegenpartij van een ongeval waarbij uw voertuig betrokken was. Als er geen minnelijke regeling mogelijk is, komt Legal Village NV tussen in de procedurekosten en de erelonen van uw advocaat.  ​

Hebt u vragen over de Vrachtwagenverzekering?
Vraag aan een makelaar om contact met u op te nemen.

Contacteer me