Ga naar de hoofdinhoud

Opties

Extra assistance

Wenst u een zo volledig mogelijke bijstand voor uw vrachtwagens en bemanningsleden? De formule Extra assistance is de ideale aanvulling op First assistance. Extra assistance biedt bijstand aan het voertuig bij mecanische pech of bandenpech, evenals logistieke bijstand met specifieke diensten voor de bemanning.

Assistance on demand

Ongeacht het probleem waarmee een van uw voertuigen te maken krijgt, pech of ongeval, in België of in het buitenland, assistance on demand vindt altijd een oplossing.

Alle bijstandsprestaties aan het voertuig die niet verzekerd zijn in first assistance of extra assistance kunnen verzorgd worden door assistance on demand. Enige voorwaarde: uw voertuig is bij AXA verzekerd in casco alle risico’s behalve.

Assistance on demand stelt u zijn net van gespecialiseerde dienstverleners ter beschikking en keurt samen met u het totaalbedrag goed van de kosten die u moet betalen. U ontvangt vervolgens een factuur van de bijstandsprestaties.

Verzekering van de vervoerde koopwaar

Makelaarskantoor Jean Verheyen N.V., lid van de AXA Groep, verzekert de vervoerde koopwaar. Een ideale aanvulling op Global Truck Insurance.

De N.V. Jean Verheyen geniet een uitstekende reputatie en is de specialist bij uitstek van deze verzekeringstak. Lading, transport voor eigen rekening, verhuizingen, beurzen… voor iedereen is er een oplossing op maat.

Rechtsbijstand Legal Village

AXA vertrouwt het geschillenbeheer toe aan Legal Village.

Legal Village is een onafhankelijke firma die gespecialiseerd is in rechtsbijstand. Legal Village informeert u over uw rechten en zoekt naar een snelle en aanvaardbare minnelijke schikking in geval van een conflict met de tegenpartij van een ongeval waarbij uw voertuig betrokken was. Als er geen minnelijke regeling mogelijk is, komt Legal Village tussen in de procedurekosten en de erelonen van uw advocaat.