Ga naar de hoofdinhoud

Blog

Blog AXA.be - Boost uw business met een internationaal netwerk

Top

| 2 min lezen

Boost uw business met een internationaal netwerk

Welke verzekeringen om uw jonge onderneming te beschermen?

Een uniek package van dekkingen op maat aangepast aan uw noden.

Ontdek onze oplossingen

Als ondernemer bent u voortdurend op zoek naar manieren om uw zaak te boosten en te vernieuwen. U wil uw klanten dezelfde kwaliteit en service blijven bieden, maar tegelijk ook beantwoorden aan de continu veranderende noden en vernieuwing brengen. Maar waar blijf je steeds inspiratie halen? Wel, de wereld ligt aan uw voeten… bouw een internationaal netwerk uit!

Ontdek trends van over de hele wereld

Dankzij de nieuwe digitale tools en social media is het eenvoudiger dan ooit om binnen te kijken bij concullega’s, dus waarom zou u zich beperken tot uw eigen regio? De meeste trends komen overgewaaid uit andere landen en bieden opportuniteiten tot groei. Maar hoe pakt u dat concreet aan? Hier zijn een paar tips!

Virtueel reizen met de social media

Reizen en inspiratie opdoen kan eerst en vooral gemakkelijk virtueel. Wie zijn de toppers in uw sector waar u naar opkijkt? Volg hun profiel en check waar zij hun mosterd halen. Dat zijn de voorbeelden die u op uw beurt ook kan gaan volgen.

Door uw gedreven zoektocht naar inspiratie zal u op social media ook voorstellen krijgen van concurrenten in uw sector die u willen volgen of die u uw diensten willen verkopen. Scheid het kaf van het koren maar besef dat hier zeker nuttige spelers zullen tussenzitten die een bron van inspiratie zijn voor uw toekomstige aanbod.

Ervaringen uitwisselen

Wil u voor de extra mijl gaan en ook ervaring uitwisselen? Sluit dan aan bij internationale netwerken. Sommige internationale ondernemers bieden besloten groepen aan, al dan niet betalend, waar leden ervaringen kunnen uitwisselen, elkaar helpen en opleidingen kunnen volgen. Als u voelt dat de aanpak aansluit bij uw visie en waarden, dan is dit een gouden kans om uw blik te verruimen en uw zaak te boosten.

Zoek inspiratie in het buitenland

Houd op vakantie uw ogen en oren open. Ga op zoek naar ondernemers binnen uw sector en ervaar hoe zij het aanpakken. Als u voor vertrek de nodige research doet, kan u ondernemers met een verschillende aanpak ontmoeten en wordt uw ervaring nog rijker. Bent u onder de indruk? Houd dan contact of volg hem/haar dan via social media!

Heeft u zelf geen exotische bestemming in het vooruitzicht? Vraag dan vrienden of familie die dat wel doen om je op de hoogte te houden. Zij zullen maar wat graag hun verrassende ervaringen delen bij thuiskomst.

Waar wacht u nog op? Succes!

Welke verzekeringen om uw jonge onderneming te beschermen?

Een uniek package van dekkingen op maat aangepast aan uw noden.

Ontdek onze oplossingen

DEEL DIT ARTIKEL