Ga naar de hoofdinhoud

AXA Business Pack

 • Online oplossing op maat voor Starters*​
 • Online en telefonische ondersteuning
 • Aangeboden diensten

Stel het verzekeringspakket samen dat beantwoordt aan uw behoeften

Richt u een onderneming op? Is uw onderneming minder dan twee jaar oud? Ons verzekeringspakket biedt u dekkingen op maat die afgestemd zijn op uw behoeften als Starter*.

Oplossing op maat

Lijkt het u een moeilijk parcours om de verzekeringen te onderschrijven die afgestemd zijn op uw professionele behoeften? Met AXA Business Pack krijgt u een overzicht van de verschillende verzekeringen die overeenstemmen met uw professionele situatie en uw activiteit.

Bovendien vermelden we welke verzekeringen wettelijk verplicht zijn, afhankelijk van uw professionele situatie, maar ook de verzekeringen die ons ‘essentieel’ of ‘geruststellend’ lijken voor uw activiteitensector en dit op basis van onze ervaring en volgens de informatie die we van u ontvangen hebben.

Eenvoudig en snel

Weinig tijd doordat al uw aandacht momenteel naar uw zaak gaat? Dankzij AXA Business Pack kan u een offerte aanvragen of een of meerdere professionele verzekeringen onderschrijven waar en wanneer u maar wil.

Door te kiezen voor ons verzekeringspakket, worden uw verzekeringscontracten gegroepeerd onder een polisnummer en ontvangt u een globale betalingsuitnodiging met een gedetailleerd overzicht van de premies per verzekering.

Dit vereenvoudigt het beheer van uw verzekeringen en bespaart u tijd!

Ondersteuning tijdens het volledige proces

Hebt u vragen of twijfels? Tijdens het hele proces is hulp online en per telefoon beschikbaar. U kan ook advies vragen aan de makelaar van uw keuze. 

In het kader van de online-onderschrijving wordt de makelaar die u kiest uw bevoorrechte, enige gesprekspartner. Hij beheert uw package of uw contracten, beantwoordt al uw vragen en adviseert u tijdens de evolutie van uw activiteit. Hebt u al een partnermakelaar bij AXA, dan kan u die uiteraard kiezen wanneer u online een offerte aanvraagt en een verzekering onderschrijft.

Ons verzekeringspakket

Afhankelijk van uw antwoorden, kunnen de volgende verzekeringen online of door uw makelaar voorgesteld worden om de verschillende aspecten van uw business te beschermen.

Aangeboden diensten

U kan ook verschillende diensten genieten als u een of meer verzekeringen voor professionelen als Starter* onderschrijft.

Gratis

Doctors Online

U kan gratis gebruikmaken van onze onlinedienst voor medische consultatie en psychologische bijstand, ‘Doctors Online by AXA’.

VOORKEURSTARIEF

My Money Back

Voor elke aanvraag om onbetaalde facturen via Unpaid te innen, hebt u recht op een voorkeurstarief. Deze onbetaalde en onbetwiste facturen moeten minder dan 1 jaar oud zijn op het ogenblik van het indienen ervan in de tool Unpaid.

Gratis via legal village

My Legal Expert

Hebt u juridisch advies nodig? Wanneer u contact opneemt met My Legal Expert, de dienst die door juridische experten wordt aangeboden, krijgt u een volledig gratis eerste telefoongesprek van 20 minuten.

Hoe kan u deze diensten genieten?

Heel eenvoudig! Op basis van uw ondernemingsnummer, kan u zich snel identificeren en de hierboven vermelde diensten genieten.

Het onderschrijven van een of meer Talensia-verzekeringen via zijn makelaar of van één of meer verzekeringen uit het AXA Business Pack als Starter* geeft toegang tot de bovengenoemde diensten. De rol van AXA Belgium beperkt zich tot het verzekeren van voordelige voorwaarden voor de producten en/of diensten van deze leveranciers, die volledig verantwoordelijk blijven voor de kwaliteit van de aangeboden producten en/of diensten. AXA Belgium behoudt zich het recht voor om het aanbod van voordelen/partners aan te passen.
* Met ‘Starter’ bedoelen we elke onderneming die sinds minder dan 2 jaar ingeschreven is bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en die maximaal 10 personen tewerkstelt, met inbegrip van de bestuurder van de onderneming.

20%

Korting

Korting

20% korting op uw verzekering Patroon onderschreven als Starter* tot 30/06/2022 **

Hoe onderschrijft u uw verzekering online?

 1. Stel uw verzekeringspakket samen

  Voer uw gegevens en die van uw onderneming in: op basis van uw antwoorden bieden wij u een ruime keuze aan verzekeringen voor professionelen die beantwoorden aan uw behoeften.
 2. Bereken de prijs

  Beslis met kennis van zaken welke verzekeringen u aan uw pakket wil toevoegen. Op basis van uw antwoorden ontvangt u onmiddellijk een prijs.
 3. Bevestig en betaal

  Controleer uw aanvraag en bevestig de onderschrijving van de verzekeringen. U ontvangt snel uw overeenkomst(en) en uw betalingsuitnodiging via e-mail. 

Uw makelaar staat altijd aan uw zijde

 • Met vrijblijvend en persoonlijk advies
 • Opmaken van een offerte
 • Hulp met kennis van zaken
 • Ook bij u in de buurt
Contacteer me
Uw makelaar staat altijd aan je zijde 

Is uw onderneming meer dan 2 jaar oud?

Ontdek de verplichte, essentiële en geruststellende verzekeringen voor uw onderneming.

Doe de check-up

Interessant voor u

Decavi 2022

AXA Business Pack wint een Decavi-trofee in de categorie ‘Digitalisatie’ .

starters

Het belang van een sociaal secretariaat voor je bedrijf

Vind je de administratieve taken die bij het leiden van een bedrijf horen overweldigend? Ontdek wat een sociaal secretariaat doet en hoe ze je kunnen helpen.

Cyber protection

Hoe bescherm je jouw bedrijf tegen cybercriminaliteit?

Online aanwezigheid kan je bedrijf veel opleveren, maar het maakt je ook kwetsbaar voor hackers. Ontdek onze tips om je cyberveiligheid te verbeteren!

starters

Hoe start en financier je een bedrijf?

Een eigen zaak starten kan een lastige zaak zijn. Lees ons artikel om de belangrijkste stappen te weten te komen!

starters

Start-up? Verzeker je van succes met deze 6 tips

Hoe zorg je dat je start-up een vliegende start maakt? Wij geven tips voor je ondernemingsplan, social media, verzekeringen en meer!

pensioen

Pensioensparen voor starters: welke formules zijn er?

Ook als starter een aanvullend pensioen opbouwen en fiscale voordelen genieten?

Niet helemaal tevreden?

Samen op zoek naar een oplossing

NEEM CONTACT OP

Hebt u een klacht, vul dan het contactformulier van onze afdeling Customer Protection in. U krijgt dan onmiddellijk een ontvangstbevestiging met het referentienummer van uw klacht. En de naam van onze collega die, in alle neutraliteit, voor uw dossier zorgt.

Vul het klachtenformulier in

Of stuur een brief naar Customer Protection - t.a.v. Wouter Panneel (met de vermelding ‘persoonlijk en vertrouwelijk’) - Troonplein 1 – 1000 Brussel.


Gaat u niet akkoord met de door ons voorgestelde oplossing?
Dan kan u terecht bij de Ombudsman van de verzekeringen, de Meeûsplantsoen 35 te 1000 Brussel of op www.ombudsman.as