Ga naar de hoofdinhoud

AXA Business Pack

 • Eenvoudige en snelle oplossing voor professionelen
 • Simulatie, offerte en onderschrijving in een handomdraai
 • Voordelen voor recente ondernemingen

Onderschrijf een professionele verzekering of een package dat beantwoordt aan uw behoeften

Bent u zelfstandige? Telt uw onderneming maximum 10 personen, uzelf inbegrepen? Onderschrijf bijna al uw professionele verzekeringen in enkele kliks.

Gepersonaliseerde analyse

Ontvang een overzicht van de verplichte, essentiële en geruststellende verzekeringen gebaseerd op uw antwoorden en onze ervaring.

Simulatie en online onderschrijving

Ontvang meteen ook een simulatie van de prijzen en een gepersonaliseerde offerte. Indien u dit wenst, kan u de meeste verzekering(en) ook onderschrijven in slechts enkele bijkomende kliks.

Eenvoudige opvolging

Onderschrijft u één of meerdere verzekeringen? Wij groeperen deze steeds onder één enkel polisnummer met één overkoepelende kwitantie die het detail van de verschillende premies bevat.

Altijd aan uw zijde

Geniet tijdens uw simulatie van hulp via WhatsApp en/of per telefoon. U kan ook op elk moment advies vragen aan een makelaar, uw verzekeringsexpert.

Welke verzekeringen zijn online beschikbaar?

Afhankelijk van uw antwoorden, kunnen de volgende verzekeringen online of door uw makelaar voorgesteld worden.

Afhankelijk van uw antwoorden, kunnen de volgende verzekeringen online of door uw makelaar voorgesteld worden.

Afhankelijk van uw antwoorden, kunnen de volgende verzekeringen online of door uw makelaar voorgesteld worden.

Afhankelijk van uw antwoorden, kan de volgende verzekering online of door uw makelaar voorgesteld worden.

Hoe onderschrijft u uw verzekering online?

 1.  Vul uw gegevens in

  Aan de hand van uw antwoorden bieden wij u een ruime keuze aan professionele verzekeringen die beantwoorden aan uw behoeften.
 2. Bereken de prijs

  Beslis met kennis van zaken welke verzekering(en) u eventueel wenst te onderschrijven. Op basis van uw antwoorden ontvangt u onmiddellijk een prijs.
 3. Bevestig en betaal

  Controleer uw aanvraag en bevestig de onderschrijving. U ontvangt uw contract(en) en uw betalingsuitnodiging snel nadien via e-mail.

Voordelen exclusief voor Starters *

Hebt u net uw eigen zaak opgestart? Onderstaande diensten worden u aangeboden als u één of meer professionele verzekeringen afsluit als Starter*. Van zodra u klant bent, zal u zich via uw ondernemingsnummer kunnen identificeren en van de vermelde diensten gebruik kunnen maken.

* Met ‘Starter’ bedoelen we elke onderneming die sinds minder dan 2 jaar ingeschreven is bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en die maximaal 10 personen tewerkstelt, met inbegrip van de bestuurder van de onderneming.

Het onderschrijven van een of meer Talensia-verzekeringen via zijn makelaar of van één of meer verzekeringen uit het AXA Business Pack als Starter* geeft toegang tot de bovengenoemde diensten. De rol van AXA Belgium beperkt zich tot het verzekeren van voordelige voorwaarden voor de producten en/of diensten van deze leveranciers, die volledig verantwoordelijk blijven voor de kwaliteit van de aangeboden producten en/of diensten. AXA Belgium behoudt zich het recht voor om het aanbod van voordelen/partners aan te passen

Uw makelaar staat altijd aan uw zijde

 • Met vrijblijvend en persoonlijk advies
 • Opmaken van een offerte
 • Hulp met kennis van zaken
 • Ook bij u in de buurt
Contacteer me
Uw makelaar staat altijd aan je zijde 

Nog vragen?

Een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid uitbating dekt de schade aan derden als gevolg van feiten die verband houden met het dagelijkse leven van uw onderneming, terwijl de burgerlijke beroepsaansprakelijkheid de intellectuele fouten dekt die verband houden met de uitoefening van een beroep.

Als u bijvoorbeeld als accountant koffie morst op de computer van uw klant, waardoor alle gegevens verloren gaan, dan valt dat onder de burgerlijke aansprakelijkheid uitbating voor de veroorzaakte schade. Indien u daarentegen een professionele fout maakt in het beheer van de boekhouding van uw klant, dan kan u uw burgerlijke beroepsaansprakelijkheid inroepen.

De Talensia-packages die door uw makelaar of via het AXA Business Pack worden aangeboden, omvatten verschillende verzekeringen voor zelfstandigen, vrije beroepen of kleine en middelgrote ondernemingen tot 50 personen.

Binnen dit aanbod stelt u het package op maat van uw activiteit samen. Dankzij de focus op prestaties en dankzij zijn flexibiliteit, evolueert het Talensia-package steeds mee met uw behoeften.

De dekkingen die in de verzekeringen van uw package zijn geselecteerd, bevatten automatisch de belangrijkste uitbreidingen die voor uw activiteiten aanbevolen zijn.

Verplichte verzekeringen
Verzekeringen kunnen wettelijk verplicht zijn voor uw werknemers, voor bepaalde activiteitencategorieën, voor de uitbating van bepaalde voor het publiek toegankelijke plaatsen, enz.

Essentiële verzekeringen
Op basis van onze ervaring in uw activiteitensector stellen we als 'essentieel' de meest onderschreven verzekeringen voor uw activiteit voor.

Geruststellende verzekeringen
Op basis van onze ervaring in uw activiteitensector stellen we als 'geruststellend' de verzekeringen voor die uw verzekeringspackage vervolledigen en u extra bescherming bieden, bijvoorbeeld om uw handelswaar en/of materiaal te dekken tegen diefstal.

De verzekering Full Machinery & .Com dekt uw vast, mobiel en/of draagbaar materiaal voor beroepsgebruik, tegen alle onvoorzienbare en plotselinge materiële schade maar ook tegen diefstal, onder bepaalde voorwaarden.

De verzekering Cyber Protection daarentegen beschermt uw onderneming tegen cybercriminaliteit. Zijn bijvoorbeeld gedekt: de aantasting van gegevens en programma's, de schending van de bescherming van de persoonsgegevens, pogingen tot cyberafpersing, omzetverlies bij onlineverkoop, enz.

Er moet een onderscheid gemaakt worden tussen de dekking van vrijwilligers en die van stagiairs.

De Arbeidsongevallenverzekering geldt niet voor vrijwilligers, aangezien zij niet onderworpen zijn aan de RSZ; ze kunnen bij een ongeval echter wel gedekt worden via de verzekering Gemeen Recht.

De dekking van stagiairs hangt af van het type opleiding:

 • Indien de opleiding georganiseerd is in het wettelijke of reglementaire kader van een opleiding voor betaald werk (lijst beschikbaar onder de noemer ‘kleine statuten’ op de site van Fedris), moeten de stagiairs gedekt worden door een Arbeidsongevallenverzekering.
 • Voor de andere soorten opleidingen kunnen stagiairs gedekt worden door een verzekering Gemeen Recht.

Interessant voor u

Ondernemers & KMO's

Boost uw business met een internationaal netwerk

Als ondernemer ligt de wereld aan uw voeten ... Ontdek onze tips om een internationaal netwerk uit te bouwen en boost uw zaak!

Ondernemers & KMO's

Bespaar op uw mobiliteitsbudget dankzij deze 5 tips

Merkt u als ondernemer dat uw mobiliteitsbudget blijft stijgen? Bespaar geld én uitstoot door een efficiënter gebruik van de wagen met de onderstaande tips.

Ondernemers & KMO's

De verschillende mogelijkheden om uw kmo te financieren

Voor de financiering van uw kmo zijn er alternatieven naast een kredietinstelling. Lees hier alle mogelijkheden voor een financiering van uw projecten.

6 stappen om het succes van uw start-up te garanderen

Ondernemers & KMO's

Start-up? Verzeker je van succes met deze 6 tips

Hoe lanceert u uw start-up in België? Lees dit artikel en ontdek 6 tips om het succes van uw start-up te verzekeren!

Ondernemers & KMO's

Welke verzekeringen moet u nemen als zelfstandige?

Welke verzekeringen moet u nemen voor uw activiteiten als zelfstandige? Lees hier het volledige overzicht.

Guide pour devenir indépendant - Startersgids om uw eigen zaak te starten

Ondernemers & KMO's

Zelfstandige worden: een checklist om uw eigen zaak te starten

Een eenmanszaak of een vennootschap starten? Bekijk hier in onze startersgids de verschillende stappen die u zeker moet zetten om uw eigen zaak te starten.

Ondernemers & KMO's

Zichtbaarheid van uw bedrijf op sociale media

Voldoende zichtbaar zijn op sociale media is ook voor ondernemingen belangrijk. Ontdek hier alle tips en tricks om uw online zichtbaarheid te vergroten.

Niet helemaal tevreden?

Samen op zoek naar een oplossing

NEEM CONTACT OP

Hebt u een klacht, vul dan het contactformulier van onze afdeling Customer Protection in. U krijgt dan onmiddellijk een ontvangstbevestiging met het referentienummer van uw klacht. En de naam van onze collega die, in alle neutraliteit, voor uw dossier zorgt.

Vul het klachtenformulier in 

Of stuur een brief naar Customer Protection - t.a.v. Wouter Panneel (met de vermelding ‘persoonlijk en vertrouwelijk’) - Troonplein 1 – 1000 Brussel.


Gaat u niet akkoord met de door ons voorgestelde oplossing?
Dan kan u terecht bij de Ombudsman van de verzekeringen, de Meeûsplantsoen 35 te 1000 Brussel.