Ga naar de hoofdinhoud

Online een dokter of een psycholoog raadplegen

Dankzij Doctors Online by AXA

Online een dokter of een psycholoog raadplegen

U voelt zich niet goed, maar u moet te lang wachten op een afspraak bij uw dokter? Bent u bezorgd over de coronacrisis en wilt u psychologische ondersteuning? Dankzij Doctors Online by AXA hoeft u niet langer de deur uit voor een afspraak met een dokter of een psycholoog!

 

Ga na of de dienst is inbegrepen in uw hospitalisatieverzekering van AXA door u aan te melden bij het platform MyAXA Healthcare.

 

Vanaf 1 februari kunnen alle Starters*-klanten en hun medewerkers gratis gebruikmaken van Doctors Online van AXA, zelfs als ze geen hospitalisatieverzekering hebben. Het platform is voor hen 24/7 toegankelijk via het nummer 0032 2 642 45 00.

* Met ‘Starter’ bedoelen we elke onderneming die sinds minder dan 2 jaar ingeschreven is bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en die maximum 10 personen tewerkstelt, met inbegrip van de bestuurder van de onderneming.

 
 • Gratis

  Als deze dienst is inbegrepen in uw package gezondheidsverzekering!
 • Eenvoudig en snel

  U hoeft niet langer de deur uit voor een afspraak met een dokter of een psycholoog!
 • Flexibel

  Raadpleeg een dokter of een psycholoog  in België of in het buitenland, 7 dagen op 7, 24 uur op 24.

Hoe werkt Doctors Online by AXA?

 1. Bel het nummer van Doctors Online

  Neem contact op met ons callcenter 0032 2 550 49 660032 2 550 49 66  of  0032 2 642 45 000032 2 642 45 00 voor Starters* klanten

 2. Maak een afspraak met een dokter of psycholoog

  Een verpleegkundige zal u enkele vragen stellen en eeen consultatie met een dokter of een psycholoog inplannen binnen de 30 minuten of op een tijdstip naar keuze
 3. Ontvang uw toegangscode

  U ontvangt een bevestiging van uw afspraak via sms of e-mail met uw persoonlijke toegangscode en de link naar het platform Doctors Online by AXA

 4. Log in op het platform

  Verbind u met het platform via de camera van uw pc, tablet of smartphone en een internetverbinding

 5. Start de online raadpleging

  Een dokter of de psycholoog zal u opbellen op het gekozen tijdstip om de consultatie via videoconferentie van start te laten gaan.

Weet dat de consultatie niet wordt opgenomen en dat alle gegevens die tijdens uw videoconferentie worden doorgegeven, onder het beroepsgeheim vallen. Ze worden niet gedeeld met AXA of met uw werkgever.

DECAVI 2021

Doctors online en psychologische hulpdienst wint een Decavi-trofee in de categorie ‘Maatschappelijke inzet’.

Niet helemaal tevreden?

Samen op zoek naar een oplossing

NEEM CONTACT OP

Heb je een klacht, vul dan het contactformulier van onze afdeling Customer Protection in. Je krijgt dan onmiddellijk een ontvangstbevestiging met het referentienummer van je klacht. En de naam van onze collega die, in alle neutraliteit, voor jouw dossier zorgt.

Vul het klachtformulier in

Of stuur een brief naar Customer Protection - t.a.v. Wouter Panneel (met de vermelding ‘persoonlijk en vertrouwelijk’) - Troonplein 1 – 1000 Brussel.


Ga je niet akkoord met de door ons voorgestelde oplossing?
Dan kan je terecht bij de Ombudsman van de verzekeringen, de Meeûsplantsoen 35 te 1000 Brussel of op www.ombudsman.as