Ga naar de hoofdinhoud

Check-up Pro

 • Een overzicht van de verzekeringen die overeenkomen met uw situatie
 • Een gedetailleerd rapport
 • In minder dan 5 minuten

Kijk de verzekeringen van uw onderneming na voor een optimale bescherming op ieder moment

In minder dan 5 minuten beschikt u over een gepersonaliseerd verzekeringsplan dat u kan downloaden. Aan de hand van deze info kan u een offerte aanvragen, online of bij een makelaar.

In welke gevallen is een check-up van uw verzekeringen zeker nuttig?

 • Als u van zelfstandige in bijberoep overstapt naar zelfstandige in hoofdberoep
 • Als u een (extra) gebouw in gebruik neemt
 • Als u uw pensioensparen wil optimaliseren
 • Als de wettelijke vereisten in uw sector veranderen
 • Als uw onderneming groeit, en u extra personeel aanwerft
 • Als u extra dekkingen gezondheidszorgen wil aanbieden aan uw medewerkers
 • Als u uw onderneming voorziet van extra apparatuur of installaties.
DOE DE CHECK

Wat biedt de Check-up Pro u?

1. Een analyse van uw huidige situatie

Beantwoord hiervoor enkele eenvoudige vragen over uzelf, uw activiteit en uw eventuele medewerkers.

2. Een overzicht van de verplichte, essentiële en geruststellende verzekeringen

Ontvang een gedetailleerd overzicht van de verzekeringen voor uw onderneming op basis van uw eigen antwoorden en onze ervaring.

3. Een rapport via e-mail

Op basis van uw PDF-rapport, onderschrijft u de nodige verzekeringen eenvoudig online of met de hulp van een makelaar.

Uw makelaar staat altijd aan uw zijde

 • Met vrijblijvend en persoonlijk advies
 • Opmaken van een offerte
 • Hulp met kennis van zaken
 • Ook bij u in de buurt
Contacteer me
Uw makelaar staat altijd aan je zijde 

Verzekerd in enkele muisklikken!

Telt uw onderneming maximum 10 personen, uzelf inbegrepen? Dan kan u de meeste professionele vezekeringen online onderschrijven.

BEREKEN UW PRIJS

Nog vragen?

De Talensia-packages die door uw makelaar of via het AXA Business Pack worden aangeboden, omvatten verschillende verzekeringen voor zelfstandigen, vrije beroepen of kleine en middelgrote ondernemingen tot 50 personen.

Binnen dit aanbod stelt u het package op maat van uw activiteit samen. Dankzij de focus op prestaties en dankzij zijn flexibiliteit, evolueert het Talensia-package steeds mee met uw behoeften.

De dekkingen die in de verzekeringen van uw package zijn geselecteerd, bevatten automatisch de belangrijkste uitbreidingen die voor uw activiteiten aanbevolen zijn.

Verplichte verzekeringen
Verzekeringen kunnen wettelijk verplicht zijn voor uw werknemers, voor bepaalde activiteitencategorieën, voor de uitbating van bepaalde voor het publiek toegankelijke plaatsen, enz.

Essentiële verzekeringen
Op basis van onze ervaring in uw activiteitensector stellen we als 'essentieel' de meest onderschreven verzekeringen voor uw activiteit voor.

Geruststellende verzekeringen
Op basis van onze ervaring in uw activiteitensector stellen we als 'geruststellend' de verzekeringen voor die uw verzekeringspackage vervolledigen en u extra bescherming bieden, bijvoorbeeld om uw handelswaar en/of materiaal te dekken tegen diefstal.

De verzekering Full Machinery & .Com dekt uw vast, mobiel en/of draagbaar materiaal voor beroepsgebruik, tegen alle onvoorzienbare en plotselinge materiële schade maar ook tegen diefstal, onder bepaalde voorwaarden.

De verzekering Cyber Protection daarentegen beschermt uw onderneming tegen cybercriminaliteit. Zijn bijvoorbeeld gedekt: de aantasting van gegevens en programma's, de schending van de bescherming van de persoonsgegevens, pogingen tot cyberafpersing, omzetverlies bij onlineverkoop, enz.

Ja, de brandverzekering van uw woning geldt ook voor het deel dat u voor professionele doeleinden gebruikt. U hebt echter wel een professionele brandverzekering nodig als de waarde van uw koopwaar of van uw professionele materiaal hoger is dan € 50 000.

Die professionele brandverzekering kan ook worden aangevuld door een verzekering Bedrijfsschade: die dekt uw omzetverlies dat het gevolg is van het (geheel of gedeeltelijk) wegvallen van uw beroepsactiviteit als gevolg van een schadegeval die door de brandverzekering is gedekt.

Interessant voor u

Niet helemaal tevreden?

Samen op zoek naar een oplossing

NEEM CONTACT OP

Hebt u een klacht, vul dan het contactformulier van onze afdeling Customer Protection in. U krijgt dan onmiddellijk een ontvangstbevestiging met het referentienummer van uw klacht. En de naam van onze collega die, in alle neutraliteit, voor uw dossier zorgt.

Vul het klachtenformulier in 

Of stuur een brief naar Customer Protection - t.a.v. Wouter Panneel (met de vermelding ‘persoonlijk en vertrouwelijk’) - Troonplein 1 – 1000 Brussel.


Gaat u niet akkoord met de door ons voorgestelde oplossing?
Dan kan u terecht bij de Ombudsman van de verzekeringen, de Meeûsplantsoen 35 te 1000 Brussel.