Ga naar de hoofdinhoud

HORIZON Tijdelijk

Voor een verblijf tot 45 dagen

Je reisverzekering dekt je voor

Bij een ziekte of ongeval in het buitenland bent u gedekt tot € 250.000 (met een eigen risico van 80 euros, behalve voor dringende tandverzorging).

Bij uw terugkeer in België bent u gedurende één jaar en tot € 6.500 gedekt voor uw medische kosten in België als gevolg van de hospitalisatie in het buitenland.

Bij een onvoorziene verlenging, bent u gedekt tot max. € 125/kamer/nacht voor een maximum van € 1.250.

Bij een lichamelijk ongeval dat het onmogelijk maakt om een vooraf betaalde activiteit uit te oefenen tijdens het verblijf (kitesurf ...) krijgt u een compensatie van max. € 125/verzekerde/reis naar rato van de dagen waarin de activiteiten niet kunnen worden uitgeoefend.

Indien het als gevolg van een lichamelijk ongeval onmogelijk is om geboekte sportlessen te volgen, ontvangt u een compensatie van max. € 125/verzekerde/reis naar rato van de dagen waarop de lessen niet kunnen worden gevolgd.

De opsporings- en reddingskosten zijn gedekt tot € 6.250 per persoon, behalve in geval van een ongeval veroorzaakt door de beoefening van wintersporten (tenzij u de optie 'wintersport' afsluit).

Bij verlies, vertraging, diefstal of vernieling van uw bagage bent u gedekt tot max. € 125/verzekerde om kledij, geneesmiddelen en toiletartikelen te vervangen, op vertoon van bewijsstukken van die uitgaven.

Om een tegemoetkoming te genieten (medische kosten, opsporingskosten ...) bent u gedekt indien u bij de afsluiting van uw contract verklaart dat u op wintersport vertrekt.

  • Komen wij tussen indien de pandemie uitbreekt tijdens het verblijf in het buitenland.
  • Dekken wij tot maximum € 6.500 de volgende kosten in het buitenland : medische kosten, repatriëring, hulp aan verzekerden jonger dan 18 jaar en ter beschikkingstelling van een chauffeur, indien de Belgische autoriteiten of de autoriteiten van het land dat de verzekerde bezoekt of de Europese autoriteiten op de vertrekdatum streng afraden om de afreis te maken.
  • Bijstand voertuig, geldig in de landen vermeld op het verzekeringsattest.

Bijkomende opties

Bij verlies, diefstal, beschadiging of vernieling van uw bagage bent u gedekt tot € 1.500/verzekerde/reis.

Bij pech, ongeval, brand, diefstal of poging tot diefstal bent u gedekt voor de pechverhelping/het slepen in geval van immobilisatie van uw voertuig en krijgt u ter plaatse een vervangingsvoertuig bij een schadegeval in het buitenland.

Goed om weten: de dekkingen van deze optie zijn geldig in de landen die op het verzekeringscertificaat vermeld staan.

Bij annulatie voor uw vertrek of indien u uw reis moet onderbreken bijvoorbeeld als gevolg van een ernstige ziekte van een van uw ouders, nemen wij de waarde van uw reis ten laste tot een maximum van € 4.000.