Ga naar de hoofdinhoud

Press

Topatlete Nafi Thiam sluit levenslang partnership met verzekeraar AXA

Top

Topatlete Nafi Thiam sluit levenslang partnership met verzekeraar AXA

Brussel, 11 september 2023 – Sinds 2019 is meervoudig Olympisch kampioene zevenkamp Nafi Thiam merkambassadrice van verzekeraar AXA én het trotse gezicht van diens inspirerende Know You Can-campagne. De hechte samenwerking tussen beide wordt nu officieel verlengd: AXA en Nafi Thiam slaan niet enkel de handen in elkaar tijdens de volledige looptijd van haar sportcarrière, maar ook lang daarna.  

Know You Can! Met deze bezielende slogan onderstreept verzekeraar AXA wereldwijd de positieve impact van zelfvertrouwen. Het brengt niet enkel het beste in ons naar boven, maar zorgt ervoor dat we onszelf blijven heruitvinden en de moed hebben om onze dromen na te jagen. En wie beter dan Belgisch topsportster Nafi Thiam om die filosofie uit te dragen!

Eind 2019 werd Thiam AXA-merkambassadrice en boegbeeld van de internationale Know You Can -campagne, een vijfjarige samenwerking die normaal afloopt na de Olympische Spelen van 2024 in Parijs. In ware Know You Can -filosofie willen beide partners nu ook daarna samen verder. Nafi Thiam blijft AXA-merkambassadrice tijdens haar volledige sportcarrière. Daarnaast engageert AXA zich om haar ook in latere hoofdstukken van haar leven te ondersteunen.

“We zijn erg trots op onze samenwerking met Nafi Thiam. Ze belichaamt succes en zelfvertrouwen, op een ambitieus-bescheiden manier. We geloven erin dat zij zowel tijdens als ná haar carrière als topatlete de mensen op een positieve manier kan inspireren om in zichzelf te geloven en een betere versie van zichzelf te worden.” Koen Lukasczyk, Chief Communication, Brand & Sustainability AXA Belgium.

“Know You Can is een slogan en spirit waar ik nog steeds volledig achter sta. Ik ben heel dankbaar voor het vertrouwen dat AXA in mij heeft, en dat zich nu concretiseert in een levenslange samenwerking. Mijn intentie daarbij is om het zelfvertrouwen van de Know You Can-filosofie door te geven aan zoveel mogelijk mensen.” Nafi Thiam, meervoudig Olympisch, Europees en wereldkampioene Heptathlon .

 

Met de steun van AXA doneert Nafi Thiam ook 7.013 euro aan een goed doel van haar keuze: Sportaround vzw, een Gentse vereniging die sportactiviteiten organiseert voor kinderen en hen zo de kans geeft zich verder te ontplooien. Het geldbedrag werd gekozen naar analogie met Thiams record op de zevenkamp (7.013 punten).

Over AXA
AXA Belgium, dat zijn ongeveer 3.200 makelaars en 3.000 medewerkers die hun expertise ten dienste stellen van 3 miljoen klanten om flexibele verzekeringsproducten aan te bieden die aangepast zijn aan hun reële behoeften. Als verzekeraar is AXA Belgium ook een cruciale speler op het vlak van preventie. Bescherming zit in haar DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering voor risico's. Info: https://axa.be.

DEEL DIT ARTIKEL