Ga naar de hoofdinhoud

Press

AXA Belgium innoveert en past zich aan nieuwe woontrends aan

Top

AXA Belgium innoveert en past zich aan nieuwe woontrends aan

Tiny house, containerwoning, joert,… AXA biedt dezelfde dekkingen als voor een klassieke woning

Alternatieve woonvormen winnen aan populariteit in ons land. Sommigen kiezen ervoor om anders, spaarzamer en milieuvriendelijker te gaan leven. AXA speelt in op deze nieuwe trends en biedt een specifieke woonverzekering aan voor woonvormen zoals een tiny house, stacaravan, containerwoning, joert of houten chalet…

Ongeacht of de verzekerde de woning gekocht heeft of zelf gebouwd, biedt AXA dezelfde dekkingen aan als voor een ‘klassieke’ woning, of het nu de hoofd- of tweede verblijfplaats betreft. Bovendien is deze verzekering:

  • Flexibel en moduleerbaar: de verzekerde kan kiezen voor een dekking van de essentiële behoeften of voor een volledige bescherming.
  • Personaliseerbaar: de verzekerde stelt de verzekering à la carte samen bij zijn of haar verzekeringsmakelaar. Hij of zij heeft de keuze uit verschillende opties: tuin, zwembad (inclusief hot tubs), diefstal, business (zelfstandige activiteit in huis), rechtsbijstand, ...
  • Mobiel: Een tweede risicoadres in België en de directe verplaatsing ervan zijn gedekt (indien voorafgaande mededeling van het tweede adres aan de maatschappij).

Ook diefstal van tiny house gedekt!

Voor een volledig ingerichte Tiny House kost al snel 30 000 tot 60 000 euro of zelfs meer. Mits aan enkele preventiemaatregelen1 is voldaan, is diefstal van de stacaravan of tiny house opgenomen in de basisdekking van de Comfort Thuis Flex-verzekering van AXA.

Bij AXA dragen wij milieubescherming hoog in het vaandel. Daarom ondersteunen wij levensstijlkeuzes die hier ook aan bijdragen. Benieuwd? Ga snel een kijkje nemen op axa.be  !

1 Zoals verankering in de grond, wielen van de aanhangwagen verwijderd, antidiefstalsysteem op de aanhangwagen, wielklem, of inrichting van het goed rondom het gebouw.