Ga naar de hoofdinhoud

Press

Benoeming bij AXA Belgium

Top

Benoeming bij AXA Belgium

AXA Belgium kondigt vandaag de benoeming aan van Céline Dupont als Chief Life & Health Officer. Zij vervangt Antoine Boyer de la Giroday die op 1 juli 2023 tot Chief Financial Officer werd benoemd.

Deze wijzigingen vinden plaats op 1 januari 2024, onder voorbehoud van goedkeuring door de Nationale Bank van België (NBB), de Belgische Financiële Toezichthouder.

Etienne Bouas-Laurent, CEO van AXA Belgium“Céline heeft een opmerkelijk trackrecord in management en transformatie-initiatieven in het bank- en verzekeringswezen. Ik ben blij haar weer te mogen verwelkomen in ons managementcomité. Deze verandering staat aan het begin van het nieuwe strategische plan 2024-2026 en zal bijdragen aan het verwezenlijken van onze ambitieuze doelstellingen binnen Leven en Gezondheidsverzekeringen, van commerciële ontwikkeling en het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening. Deze evolutie binnen AXA bewijst eens te meer het succes van onze interne mobiliteitspolitiek en onze aanpak in termen van leiderschapsontwikkeling.”

Céline Dupont, nieuwe Chief Life & Health Officer van AXA Belgium“Bedankt, Etienne, om mij de kans te bieden om AXA Belgium weer te vervoegen na enkele intense jaren bij AXA Partners. Ik ben erg blij om alle teams weer te zien en kijk ernaar uit om de ambitieuze initiatieven van de business unit Life & Health te leiden en ondersteunen.”

Over Céline Dupont
Céline Dupont, Belgische en tweetalig Frans/Nederlands, is gediplomeerd in Management en Finance aan de Solvay Business School (Brussel) en de Kellogg School of Management (Chicago). Zij begint haar carrière in 1994 bij ING Bank Belgium vooraleer ze in 1997 in dienst treedt bij Accenture. Sinds 2009 bekleedt ze verschillende functies bij AXA, eerst als hoofd van de bancaire operations, daarna om binnen de verzekeringen bij AXA Belgium de Operations en Transformatie te leiden. Sinds september 2021 is zij Chief Operating Officer en lid van het directiecomité van AXA Partners.

DEEL DIT ARTIKEL