Ga naar de hoofdinhoud

AXA Business Pack

 • Online oplossing op maat voor Starters*​
 • Online en telefonische ondersteuning
 • Aangeboden diensten

Stel het verzekeringspackage samen dat beantwoordt aan uw behoeften

Start u als zelfstandige? Of is uw onderneming minder dan twee jaar oud?  De verzekeringspackage dat u kan samenstellen via ons  ‘AXA Business Pack’ biedt u dekkingen op maat die afgestemd zijn op uw behoeften als Starter*.

Oplossing op maat

U krijgt van ons een overzicht van de verzekeringen die wettelijk verplicht zijn maar ook die ons ‘essentieel’ of ‘geruststellend’ lijken voor uw sector, uw activiteit en uw professionele situatie. Hiervoor baseren we ons op onze ervaring en op de informatie die we van u ontvangen hebben.

Eenvoudig en snel

Weinig tijd? Met de online tool kan u een offerte aanvragen of een of meerdere professionele verzekeringen onderschrijven waar en wanneer u maar wil.

Uw verzekeringscontracten worden bovendien gegroepeerd onder één polisnummer. Hierdoor ontvangt u een globale betalingsuitnodiging met een gedetailleerd overzicht van de premies per verzekering.

Dit vereenvoudigt het beheer van uw verzekeringen en bespaart u tijd!

Ondersteuning tijdens het volledige proces

Hebt u vragen of twijfels? Tijdens het hele proces is hulp online en per telefoon beschikbaar. U kan ook advies vragen aan de makelaar van uw keuze. 

De makelaar die u kiest bij de online onderschijving wordt uw  bevoorrechte, enige gesprekspartner. Hij beheert de verzekeringen die u onderschreef via het  AXA Business Pack, beantwoordt al uw vragen en geeft u advies tijdens de evolutie van uw activiteit. Hebt u al een partnermakelaar bij AXA, dan kan u deze uiteraard kiezen in de online tool.

Ons verzekeringspackage

Afhankelijk van uw antwoorden, kunnen de volgende verzekeringen online of door uw makelaar voorgesteld worden om de verschillende aspecten van uw business te beschermen.

Aangeboden diensten

U kan ook verschillende diensten genieten als u een of meer verzekeringen voor professionelen als Starter* onderschrijft.

Gratis

Doctors Online

U kan gratis gebruikmaken van onze onlinedienst voor medische consultatie en psychologische bijstand, ‘Doctors Online by AXA’.

VOORKEURSTARIEF

My Money Back

Last van onbetaalde professionele facturen? Via Unpaid kan u onbetwiste, onbetaalde facturen innen  van minder dan 1 jaar oud, zonder daarvoor mogelijks via een rechter te gaan. U hebt recht op een voorkeurstarief.

Gratis via legal village

My Legal Expert

Hebt u juridisch advies nodig? Wanneer u contact opneemt met My Legal Expert, de dienst die door juridische experten wordt aangeboden, krijgt u een volledig gratis eerste telefoongesprek van 20 minuten.

Hoe kan u deze diensten genieten?

Heel eenvoudig! Op basis van uw ondernemingsnummer, kan u zich snel identificeren en de hierboven vermelde diensten genieten.

Het onderschrijven van een of meer Talensia-verzekeringen via zijn makelaar of van één of meer verzekeringen uit het AXA Business Pack als Starter* geeft toegang tot de bovengenoemde diensten. De rol van AXA Belgium beperkt zich tot het verzekeren van voordelige voorwaarden voor de producten en/of diensten van deze leveranciers, die volledig verantwoordelijk blijven voor de kwaliteit van de aangeboden producten en/of diensten. AXA Belgium behoudt zich het recht voor om het aanbod van voordelen/partners aan te passen.
* Met ‘Starter’ bedoelen we elke onderneming die sinds minder dan 2 jaar ingeschreven is bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en die maximaal 10 personen tewerkstelt, met inbegrip van de bestuurder van de onderneming.

20%

Korting

Korting

20% korting op uw verzekering Patroon onderschreven als Starter* tot 31/12/2022 **

Hoe onderschrijft u uw verzekering online?

 1. Stel uw verzekeringspakket samen

  Voer uw gegevens en die van uw onderneming in: op basis van uw antwoorden bieden wij u een ruime keuze aan verzekeringen voor professionelen die beantwoorden aan uw behoeften.
 2. Bereken de prijs

  Beslis met kennis van zaken welke verzekeringen u aan uw pakket wil toevoegen. Op basis van uw antwoorden ontvangt u onmiddellijk een prijs.
 3. Bevestig en betaal

  Controleer uw aanvraag en bevestig de onderschrijving van de verzekeringen. U ontvangt snel uw overeenkomst(en) en uw betalingsuitnodiging via e-mail. 

Uw makelaar staat altijd aan uw zijde

 • Met vrijblijvend en persoonlijk advies
 • Opmaken van een offerte
 • Hulp met kennis van zaken
 • Ook bij u in de buurt
Contacteer me
Uw makelaar staat altijd aan je zijde 

Is uw onderneming meer dan 2 jaar oud?

Ontdek de verplichte, essentiële en geruststellende verzekeringen voor uw onderneming.

Doe de check-up

Interessant voor u

Decavi 2022

AXA Business Pack wint een Decavi-trofee in de categorie ‘Digitalisatie’ .

Ondernemers & KMO's

Het belang van een sociaal secretariaat voor je bedrijf

Vind je de administratieve taken die bij het leiden van een bedrijf horen overweldigend? Ontdek wat een sociaal secretariaat doet en hoe ze je kunnen helpen.

Cyber protection

Hoe bescherm je jouw bedrijf tegen cybercriminaliteit?

Online aanwezigheid kan je bedrijf veel opleveren, maar het maakt je ook kwetsbaar voor hackers. Ontdek onze tips om je cyberveiligheid te verbeteren!

Ondernemers & KMO's

Hoe start en financier je een bedrijf?

Een eigen zaak starten kan een lastige zaak zijn. Lees ons artikel om de belangrijkste stappen te weten te komen!

Ondernemers & KMO's

Start-up? Verzeker je van succes met deze 6 tips

Hoe zorg je dat je start-up een vliegende start maakt? Wij geven tips voor je ondernemingsplan, social media, verzekeringen en meer!

pensioen

Pensioensparen voor starters: welke formules zijn er?

Ook als starter een aanvullend pensioen opbouwen en fiscale voordelen genieten?

Niet helemaal tevreden?

Samen op zoek naar een oplossing

NEEM CONTACT OP

Hebt u een klacht, vul dan het contactformulier van onze afdeling Customer Protection in. U krijgt dan onmiddellijk een ontvangstbevestiging met het referentienummer van uw klacht. En de naam van onze collega die, in alle neutraliteit, voor uw dossier zorgt.

Vul het klachtenformulier in

Of stuur een brief naar Customer Protection - t.a.v. Wouter Panneel (met de vermelding ‘persoonlijk en vertrouwelijk’) - Troonplein 1 – 1000 Brussel.


Gaat u niet akkoord met de door ons voorgestelde oplossing?
Dan kan u terecht bij de Ombudsman van de verzekeringen, de Meeûsplantsoen 35 te 1000 Brussel of op www.ombudsman.as